Mesajul lui Iohannis după întâlnirea cu PSD, UNPR și PNL

08 Iun 2015
Mesajul lui Iohannis după întâlnirea cu PSD, UNPR și PNL
Klaus Iohannis a invitat luni, 8 iunie, la Palatul Cotroceni, liderii partidelor și formațiunilor politice parlamentare, în vederea unor discuții referitoare la Strategia Națională de Apărare a Țării, document ce a fost elaborat la nivelul Administraţiei Prezidenţiale.

“Domnul Președinte Klaus Iohannis a subliniat că Strategia Națională de Apărare se adresează cetățenilor, societății în ansamblul său și instituțiilor statului și că este nevoie să readucem rigoarea, claritatea și corectitudinea în tot ce ține de cadrul normativ care privește securitatea națională.

Totodată, în cadrul consultărilor cu reprezentanţii partidelor politice, domnul Președinte Klaus Iohannis a subliniat obligaţia consolidării credibilităţii strategice a României, atât la nivel intern, cât mai ales la nivel extern, date fiind noile provocări şi riscuri de securitate de la nivel regional şi internaţional.

Procesul de consultări pentru elaborarea noii Strategii Naţionale de Apărare a demarat încă din luna februarie a acestui an şi a inclus discuţii şi dezbateri cu reprezentanţi ai Parlamentului României, ai societăţii civile şi mediului universitar”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră