Marele regret al lui Ponta în ziua moţiunii

12 Iun 2015
Marele regret al lui Ponta în ziua moţiunii
În toiul votului la moţiunea de cenzură, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook mai multe mesaje, unul fiind de regret, cu referire la familia sa.

„Îmi pare fff rău că azi nu am putut fi prezent la Serbarea Irinei! Dar sunt extrem de mândru de ea (ca și de Andrei - împreună ei sunt cea mai importantă realizare a vieții mele)!”, a scris premierul pe Facebook.

Mesajul este însoţit de o fotografie a fiicei sale în care aceasta poartă o coroniţă de premiantă şi arată cu mândrie o diplomă. Postarea a primit în şase ore peste 19.000 de like-uri.

Mult mai mult decât postările privind moţiunea de cenzură. La această categorie, cele mai multe like-uri – peste 2500 - a strâns mesajul în care Ponta afirmă că „moţiunea de cenzură este un drept fundamental al Parlamentului şi al Opoziţiei. Moţiunea de cenzură are ca scop critica acţiunii guvernului şi dovedirea unei alte majorităţi, o alternativă la actualul guvern. Dar Opoziţia nu reprezintă o alternativă reală şi se va vedea că nu există nici o altă majoritate”.  

Alte stiri din Politic

Ultima oră