Întâlnire Iohannis - Oprea la Cotroceni (surse)

22 Iun 2015
Întâlnire Iohannis - Oprea la Cotroceni (surse)

Președintele Klaus Iohannis va avea luni, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu vicepremierul Gabriel Oprea, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Întâlnirea vine în contextul scrisorii premierului Victor Ponta privind numirea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, document care a ajuns la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a anunțat, în urmă cu o zi, pe Facebook, că îi va solicita președintelui Klaus Iohannis să îl desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atribuțiile funcției de prim-ministru.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL Vasile Blaga a catalogat azi drept "obraznică și arogantă" propunerea premierului Ponta ca vicepremierul Oprea să preia funcţia de prim-ministru interimar.

"Fără a ne referi la persoana Gabriel Oprea, (propunerea — n.r.) este obraznică și arogantă. Nu este atributul dlui prim-ministru să stabilească cine îi ia locul dacă dânsul este indisponibil pe caz de boală. Stabilește președintele unul din membrii Cabinetului", a declarat Blaga.

Alte stiri din Politic

Ultima oră