Denise Rifai și Simona Gherghe, pe listele PNL!?

08 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Denise Rifai și Simona Gherghe, pe listele PNL!?

„Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe listele PNL și va face o figură foarte frumoasă dacă și-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care  are cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică. (...) Mi-ar plăcea, de exemplu, să o văd pe Simona Gherghe făcând politică. Pe parte socială, sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni. V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică, de femei la care eu nu mă uit ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potențialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aș vrea să considere intervenția ca o invitație, ca o provocare”, a spus Alina Gorghiu, sâmbătă seară, la Antena 3.

UPDATE

Reacţia jurnalistei Denise Rifai nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Rifai a scris în pagina sa de Facebook că pentru ea este o surpriză plăcută gestul Alinei Gorghiu de a o aprecia public. Cu această ocazie, Rifai anunţă că a contactat-o pe Alina Gorghiu şi că i-a propus să se întâlnească.
„O surpriză plăcută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public, dar am făcut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă” Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnom, să ne cunoaştem şi să discutăm”, scrie Denise Rifai în pagina sa.
Totodată, ea le răspunde criticilor care îi reproşează gafele din emisiunile realizate în campania electorală pentru alegerile locale că „aceia care au gafat câteodată au fost unii dintre invitaţi”.

Alte stiri din Politic

Ultima oră