Ghinion? Gabriel Oprea nu-și dorește să fie premier "sub nicio formă"

28 Iun 2015
Ghinion? Gabriel Oprea nu-și dorește să fie premier
Vicepremierul Gabriel Oprea deține momentan atribuțiile primului ministru, pe perioada imposibilității exercitării funcției de către Victor Ponta, acesta fiind internat într-un spital, în urma unei operații. Ei bine, Ghinion. În toiul speculațiilor și al speranțelor PDL că Oprea-l va trăda pe Ponta și va trece în alianța liberalilor ca premier, Oprea spune clar și răspicat că nu vrea, sub nicio formă să fie premier și că îi place mult la ministerul pe care îl conduce.

Acesta a susținut că la baza desemnării sale ca prim-ministru interimar stă faptul că este "bun" în activitatea sa de vicepremier pe domeniul securității naționale.

"Chiar dacă mi s-a propus sau chiar dacă mi se va propune (să preia funcția de premier — n.r.), discutăm de Victor Ponta, nu îmi doresc să fiu prim-ministru al României. (...) Cred că sunt bun pe domeniul securității naționale. Oamenii mă înțeleg, mă respectă. (...) Cred că îmi fac treaba bine și o pot face și mai bine. Asta îmi doresc. Cred că aici este domeniul unde pot face o treabă foarte bună. Nu îmi doresc să fiu premier sub nicio formă. Cred că sunt bun ca vicepremier pe securitate națională", a spus acesta la un post de televiziune.

Alte stiri din Politic

Ultima oră