Scandal la comisia de buget-finanţe: "Ați venit la prânz cu urme de pernă pe față şi ne certați pe noi, care suntem aici de la nouă dimineaţa"

13 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Scandal la comisia de buget-finanţe:

Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, social-democratul Viorel Ștefan, și deputatul PNL Gheorghe Ialomițianu au avut o discuție în contradictoriu, în timpul dezbaterilor de la bugetul de stat pe 2016, liberalul cerând demisia colegului său de la PSD, în timp ce acesta din urmă i-a reproșat că a mers să doarmă la prânz.

Ialomițianu s-a arătat nemulțumit în timpul dezbaterilor generale privind bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, afirmând că dorește să ia cuvântul. "Stați puțin, chiar trecem peste un buget foarte important. Vreți să plecați, văd că doamna secretar de stat se grăbește, dar totuși trebuie să discutăm și acest buget", a spus Ialomițianu.

"Nu vi se pare că este bătaie de joc la adresa noastră ca unul dintre colegi să plece, să mănânce, să doarmă la prânz și apoi să vină să ne certe pe noi, cei care stăm în sală de la ora nouă dimineața? Nu vi se pare că e cam mult? Ați venit cu urme de pernă pe față, ne certați pe noi. Asta e de-a dreptul rușinos", a replicat Viorel Ștefan.

În final Ialomiţianu şi-a exprimat dorinţa ca Viorel Ştefan să demisioneze pentru că este penibil.

Scandalul, pe larg, aici.

Alte stiri din Politic

Ultima oră