Gabriela Firea: Probabil voi mai candida pentru încă un mandat de primar general

16 Oct 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Gabriela Firea: Probabil voi mai candida pentru încă un mandat de primar general


"Dacă îmi voi duce la capăt toate obiectivele de la Primăria Generală a Capitalei și — așa cum mă știți, un om muncitor, tenace și ambițios — cred că împreună cu echipa mea și cu susținerea bucureștenilor vom duce aceste proiecte la capăt, probabil — nu pot să spun acum, nu pot să vând blana ursului din pădure — voi mai candida pentru încă un mandat de primar general. Probabil, nu știu în acest moment. (...) Administrativ — mă simt mai bine în acest domeniu (...) eu aici mă simt mai bine pregătită. Am dovedit în patru luni de zile că am deblocat proiecte care trenau de un an, un an și jumătate în Primăria Capitalei", a spus ea, întrebată fiind unde se vede peste patru ani.

În altă ordine de idei, Firea a precizat că nicio instanță nu a interzis liderului social democrat, Liviu Dragnea, să ocupe funcții în stat, scrie agerpres.ro.

Ea a adăugat că Liviu Dragnea ar fi "cel mai îndreptățit" să fie propus ca premier, în cazul în care PSD va face parte din majoritatea parlamentară, dar a menționat că liderul PSD nu a luat încă o decizie în acest sens.

Alte stiri din Politic

Ultima oră