Oprea: UNPR îl sprijină pe premierul Ponta şi rămâne în alianţă cu PSD

13 Iul 2015
Oprea: UNPR îl sprijină pe premierul Ponta şi rămâne în alianţă cu PSD
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, reafirmă sprijinul său şi al parttidului pe care îl conduce pentru premierul Victor Ponta şi anunţă că va rămâne în coaliţie şi în alianţă cu PSD .

"UNPR a adus stabilitate economică și politică în România. UNPR este un partid serios. Eu sunt și caut să fiu un om serios. Îl sprijin pe Victor Ponta prim-ministru al României. Da, suntem în alianță cu PSD, ne ducem acum la ședință. Rămânem în coaliție cu Victor Ponta prim-ministru al României", a declarat astăzi liderul UNPR, Gabriel Oprea, înaintea ședinței coaliției de guvernare. El a mai spus că Victor Ponta este prietenul său, aliatul său, un om pe care îl respectă foarte mult, considerând că decizia acestuia de a se autosupenda de la şefia PSD este o decizie personală, pe care o respectă.

La şedinţa coaliţiei, care se desfăşoară la sediul PSD, participă şi premierul Victor Ponta.  "Am fost invitat la şedinţa coaliţiei, mă prezint foarte disciplinat", a declarat premierul.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a precizat încă o dată că Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru. "Sub nicio formă domnul Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru. Victor Ponta a făcut doar un pas lateral, nu o retragere, nu un abandon", a declarat Gabriela Firea.

Citeşte mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră