Gabriel Oprea: Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei

11 Iun 2015
Gabriel Oprea: Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei

Vicepremierul Gabriel Oprea a comentat astăzi informațiile neoficiale conform cărora UNPR ar prelua Ministerul Justiției, cu tot cu ministrul Robert Cazanciuc, care s-ar fi înscris în acest partid.

"N-a semnat nimic, sunt doar discuții. (...) Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiției. (...) Nu este nimic oficial, ca să fie foarte clar", a declarat Oprea pentru Adevărul live.

El a confirmat şi ceea ar fi spus neoficial, conform unor surse politice, citate de Agerpres: are o părere foarte bună despre Cazanciuc şi îl apreciază.

"Dincolo de legende, dincolo de ipoteze de lucru, în momentul când în Guvernul României, într-o coaliție, se face ceva serios, adică preia cu adevărat, este public, se fac demersurile legale necesare. Despre domnul Cazanciuc am o părere foarte bună, e un om serios, îl cunosc, ca și pe Victor Ponta, de tânăr procuror, și îl apreciez'', a precizat liderul UNPR.

"V-am spus ce părere am eu despre domnul Cazanciuc, ministrul Justiţiei. Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei", a insistat Gabriel Oprea.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră