Marșul unionist: Gabriela Firea o somează pe Alina Gorghiu să nu mai dezinformeze

22 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Marșul unionist: Gabriela Firea o somează pe Alina Gorghiu să nu mai dezinformeze

"Condamn cu fermitate atitudinea iresponsabilă a președintelui PNL, Alina Gorghiu, care acuză Primăria Capitalei de escaladarea tensiunilor și violențelor între jandarmi și participanții la mitingul unionist din București. Astfel de atitudini manipulatoare sunt extrem de periculoase și pot determina o creștere a violențelor în următoarea perioadă. Primăria Capitalei, prin Comisia tehnică de avizare a manifestațiilor publice, nu a făcut altceva decât să aprobe un marș organizat pentru a transmite un mesaj de unire a României cu Basarabia. Jandarmeria a decis reținerea în forță a celor 5 lideri ai manifestanților, fără implicarea sau consultarea Primăriei Capitalei — o acțiune pe care o considerăm exagerată", a scris Firea, sâmbătă, pe Facebook.

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat că Alina Gorghiu dorește, prin afirmațiile sale, "să acopere o gafă imensă a Guvernului tehnocat, dând vina pe Primărie".

"Jandarmeria este o instituție în subordinea Ministerului de Interne, deci a Guvernului. Nu este prima dată când președintele PNL minte în legătură cu activitatea mea, de aceea o somez pe doamna Gorghiu să nu mai dezinformeze populația și să nu mai provoace campanii de manipulare", a adăugat Firea.

 Alina Gorghiu a cerut administrației bucureștene să permită manifestarea pașnică a celor prezenți la marșul "Luptă pentru Basarabia".

Alte stiri din Politic

Ultima oră