Cronică de Cotroceni, carte cu bucluc. Meci Udrea - Săftoiu: Spre deosebire de Adriana, eu nu am fost fotografiată ieşind de la întâlniri cu bărbaţii altora

25 Mai 2015
Cronică de Cotroceni, carte cu bucluc. Meci Udrea - Săftoiu: Spre deosebire de Adriana, eu nu am fost fotografiată ieşind de la întâlniri cu bărbaţii altora
Elena Udrea îi dă replica Adrianei Săftoiu, care, în cartea sa, „Cronică de Cotroceni” vorbeşte despre relaţia fostei soţii a lui Dorin Cocoş cu Traian Băsescu, pe vremea când aceasta era consilier la Cotroceni.

Udrea scrie pe Facebook că pune insinuările Adrianei Săftoiu pe seama propriilor neîmpliniri în relaţia cu Traian Băsescu şi îi reaminteşte acesteia despre nişte fotografii compromiţătoare apărute în presă acum 6 ani.

„Astăzi este foarte profitabil să vorbeşti despre Elena Udrea. Este regretabil că o persoana cu certe calităţi, care ar putea câştiga şi din altceva decât din bârfe şi mizerii, se coboară să vândă poveşti de budoar inventate din invidie şi frustrare. Am avut mult de suferit în viaţă de pe urma invidiei şi răutăţii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a încerca să-mi facă rău. Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvântat, pentru că nu urăsc, nu pizmuiesc şi ştiu ce înseamnă loialitatea şi recunoştinţa. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbaţii altora. Niciodată nu mi-am permis să mă port fără respect faţă de Preşedintele României, faţă de familia sa, chiar dacă ne leagă un parteneriat de aproape 11 ani. Pun insinuările Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neîmpliniri în relaţia cu Traian Băsescu şi îi doresc să îşi găsească liniştea”, scrie Elena Udrea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră