Dragnea intră în cursa pentru şefia PSD

21 Iul 2015
Dragnea intră în cursa pentru şefia PSD
Cum era de aşteptat, căci zvonuri în acest sens circulau de câteva zile, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat marți că intră în cursa pentru șefia PSD la Comitetul Executiv Național.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultimele zile cu foarte mulți colegi, majoritatea din Comitetul Executiv Național, dar și colegi din teritoriu, am decis ca mâine (miercuri — n.r.) să cer votul de încredere al colegilor din CExN, pentru a prelua atribuțiile președintelui PSD în urma demisiei dlui Victor Ponta”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Dragnea a declarat, duminică, la Antena 3, că, la ora actuală, față de Victor Ponta îl încearcă "sentimente de prietenie".

El a adăugat că nu a fost dezamăgit de faptul că Ponta nu l-a anunțat despre intenția sa de a demisiona de la șefia partidului, ci acest lucru l-a supărat.

„M-a supărat, nu m-a dezamăgit, pe mine m-a supărat, că eu nu sunt cu dezamăgiri... Eu vorbesc de o relație de camaraderie cu Victor Ponta de cinci ani și jumătate, în care eu, și cu gândul și cu fapta, am fost alături de el. Și cred că știți foarte bine că mi-am asumat în permanență, public, nepublic, prin televiziuni, prin țară... Nu există așa ceva, pe mine m-a supărat asta”, a spus Dragnea. 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră