Dragnea: Decizia lui Ponta de a se retrage, o GREŞEALĂ. Partidul nu poate sta într-o situtaţie ambiguă

13 Iul 2015
Dragnea: Decizia lui Ponta de a se retrage, o GREŞEALĂ. Partidul nu poate sta într-o situtaţie ambiguă
Coordonatorul politic Liviu Dragnea a declarat, azi, decizia lui Victor Ponta de a renunţa la şefia partidului este o "greșeală". Dragnea a precizat că "partidul nu poate sta într-o situaţie ambiguă" așa că trebuie convocat Comitetul executiv pentru a decide "calea de urmat". 
 
Liviu Dragnea a spus că retragerea lui Victor Ponta nu este "un eveniment sau o acţiune care să ne bucure sau care sa linisteasca partidul".
 
"Ba dimpotriva. În consecinta, trebuie sa se convoace Comitetul Executiv într-un timp scurt. Nu a fost o decizie colectiva sau asumata. A fost o decizie personală pe care i-o respectam, dar acum, din pacate, nu putem sta. Partidul nu poate sta intr-o situtaţie ambiguă. Comitetul executiv Naţional va trebui sa stabilească calea de urmat. (...) Nu cred ca un congres e  o solutie. Un Congres poate sa tulbure si mai mult partidul şi este exact de ce nu are nevoie partidul acum. Trebuie sa se stabilească modul de convietuire in coalitie si trebuie sa valideze o conducere interimara, ceva de genul asta, pentru o perioada limitata", a spus Dragnea.
 
Potrivit lui Dragnea, Ponta a comis o greşeală retrăgându-se de la şefia PSD.

"A fost o greşeală. Eu as fi vrut să nu o facă, dar îi respect decizia, îl înțeleg. Am avut o discutie cu el dimineata. Ar mai fi trebuit sa astepte, zic eu.. Sa vedem ce se intampla cu acest dosar, dar fiecare este liber să ia deciziile pe care le crede de cuviință că sunt bune pentru el și pentru partid", a explicat Dragnea. 
 
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră