Daniel Constantin: Câte un om din fiecare comună să fie responsabil cu PNDR

03 Iul 2015
Daniel Constantin: Câte un om din fiecare comună să fie responsabil cu PNDR
În timpul uneia dintre vizitele în țară, din cadrul Caravanei de promovare a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală, ministrul Daniel Constantin i-a anunțat pe oamenii veniți să-l asculte că vrea să construiască o rețea de comunicare care să-i informeze pe fermieri despre măsurile și posibilitățile de finanțare ale noului PNDR. Pe scurt, vrea să selecteze câte un om din fiecare comunică are să fie responsabil cu informațiile legate de noul PNDR.

În comuna Șagu din județul Arad, ministrul i-a îndemnat pe cei din sală să completeze un formular dacă vor să facă parte din această rețea.

 "Mulţi fermieri mi-au spus în timpul deplasărilor prin ţară că nu au întotdeauna informaţii despre oportunităţile care există pe fondurile europene. Aşa că am decis noi, ca Minister al Agriculturii, să construim o reţea pentru a comunica mult mai uşor cu dumneavoastră" a precizat el.

Referindu-se la problema crescătorilor de vaci, care se plâng că nu au unde să-şi valorifice producţia, ministrul a spus că situaţia este cauzată de scăderea preţului laptelui, iar acest lucru va face obiectul unei analize care va fi făcută la nivelul Ministerului Agriculturii.

Alte stiri din Politic

Ultima oră