Dacian Cioloş:„Nu înseamnă că nu există viaţă după alegeri“. ANUNŢUL făcut de premier

06 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Dacian Cioloş:„Nu înseamnă că nu există viaţă după alegeri“. ANUNŢUL făcut de premier

 

Premierul a spus că este nevoie de stabilitate şi aceasta a fost menirea acestui guvern. Dacian Cioloş a subliniat că nu va candida. Asta nu înseamna că nu exista viaţă şi după alegeri, a declarat şeful executivului. Ne-am asumat continuitatea unor reforme acolo unde nu am văzut semne că merg spre directia bună, dar am lansat şi reforme pentru că le-am considerat necesare sau indispensabile.

Premierul a mai spus este nevoie în perioada imediat următoare de o reformă a administraţiei şi de încrederea populaţiei. "Avem nevoie in Romania mai mult ca oricand de semne de stabilitate intr-un an electoral. De stabilitate, echilibru si obiectivitate mai ales cand esti impins sa mergi mai departe.

Pentru a intari acest obiectiv de stabilitate, echilibru, am spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic pentru  a-mi consolida credibilitatea pentru un proiect care sa impinga lucrurile mai departe. Nici nu voi crea un partid politic. Asta nu inseamna ca nu exista viata dupa alegeri. Sper sa existe o viata activă. Avem nevoie si de increderea oamenilor. Institutiile publice privesc cu suspiciune cetatenii si invers.", a spus Dacian Cioloș.

Alte stiri din Politic

Ultima oră