Premierul are încă un consilier. Pe cine a mai angajat și concediat Dacian Cioloș

17 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Premierul are încă un consilier. Pe cine a mai angajat și concediat Dacian Cioloș

Mircea Valentin a fost numit șef al Corpului de control al primului-ministru, în locul lui Ion Lazăr, eliberat, la cerere, din această funcție. Premierul Dacian Cioloș a decis și numirea lui Victor Giosan în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-ministru. Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

Premierul Dacian Cioloș l-a numit, ieri, și pe Călin Ionuț Ungur consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-ministru. Totodată, premierul a decis eliberarea din funcțiile de secretar de stat în Ministerul Justiției a lui Alin Lucian Antochi și a Dianei Marielissa Voicu. Cioloș a hotărât și numirea lui Daniel Picu în funcția publică de secretar general la Consiliul Concurenței.

Au mai fost numiți cu caracter temporar: Rozica-Alina Oprea în postul de secretar general adjunct la Ministerul Afacerilor Interne, Andrei Diaconescu — secretar general la Ministerul Culturii, precum și Elena-Gabriela Eremia — secretar general la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Alte stiri din Politic

Ultima oră