Guvernul cheamă la consultări societatea civilă. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp pe site-ul Executivului

07 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Guvernul cheamă la consultări societatea civilă. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp pe site-ul Executivului

Premierul Dacian Cioloș cheamă societatea civilă la consultări pe tema bugetului de stat pe anul 2016. Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului, întâlnirea va avea loc, miercuri, la Palatul Victoria.

"Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic vă invită la dezbaterea publică despre structura și prioritățile proiectului de buget 2016, miercuri 9 decembrie a.c. între orele 14:00 - 16:00, la Palatul Victoria", se arată în comunicat.

La discuțiile de la Palatul Victoria vor participa ministrul Finanțelor, Anca Dragu, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, și ministrul Agriculturii, Achim Irimiescu.

"Formatul propus este următorul: 30 de minute - intervențiile inițiatorilor proiectului de Buget 2016 respectiv ale miniștrilor prezenți, 1 oră și 30 de minute - sesiune constând în susținerea punctelor de vedere de către participanții selectați (întrebările care nu beneficiază de prezența în sală a celor care le-au formulat, vor fi citite de către organizatori), în limita timpului alocat (3 minute/intervenție, având în vedere și pledoaria depusă anterior în scris, urmată de răspunsul aferent din partea Ministrului vizat).

În cadrul evenimentului o organizație/un cetățean va prezenta un singur punct de
vedere/o singură întrebare, eventuale completări putând să fie supuse atenției în scris, prin materiale transmise prin e-mail. Orice persoană interesată este invitată să continue/să inițieze comunicarea cu Ministerul Finanțelor pe Buget 2016 și separat de această dezbatere", se mai arată în docuemntul postat pe site-ul instituției.

Alte stiri din Politic

Ultima oră