Tăriceanu: Victor Ponta are sprijinul coaliţiei

13 Iul 2015
Tăriceanu: Victor Ponta are sprijinul coaliţiei
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat astăzi premierul Ponta şi Guvernul pe care îl conduce au în continuare sprijinul coaliţiei. "Astăzi, toți cei care am fost la masă i-am confirmat lui Victor Ponta că această coaliție va susține actualul Guvern pe care domnia sa îl conduce", a spus Tăriceanu, conform agerpres.ro, întrebat dacă Victor Ponta mai are susținerea ALDE.

El a precizat că reuniunea coaliției a fost una colegială, discuțiile fiind axate pe subiectele politice și economice la zi, dar și pe teme viitoare."A fost o discuție foarte utilă, colegială, în care nu aveam ce să ne reproșăm. (...) După o perioadă lungă de absență a premierului, ne-am reunit să discutăm subiectele politice care ne interesează, fie cele legate de actualitatea politică sau economică la zi, fie cele de perspectivă. Și am discutat în aceste două direcții ceea ce avem de făcut", a spus președintele Senatului, la finalul ședinței coaliției desfășurate la sediul PSD.

Întrebat dacă actuala coaliție de la guvernare nu are o problemă cu "un premier inculpat", Tăriceanu a replicat: "Nu are o problemă coaliția în sine". 

"Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu noua poziție pe care o am — de membru de partid. Doamna președinte Plumb, secretarul general, ceilalți vă spun exact ce decide PSD-ul mai departe, iar eu nu sunt doar prim-ministru al PSD, ci sunt membru PSD și respect tot ce decid colegii mei", a declarat la rîndul său premierul Victor Ponta.  

El a mai spus că se simte foarte bine în postura de simplu membru de partid. "Mă simt foarte bine. Sunt deja un membru ca domnul Iliescu și domnul Năstase", a spus Ponta, adăugând că că în PSD "nu a fost niciun moment nicio problemă ambiguă".




Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră