Tăriceanu şi Daniel Constantin îi cer lui Iohannis să promulge noul Cod Fiscal

14 Iul 2015
Tăriceanu şi Daniel Constantin îi cer lui Iohannis să promulge noul Cod Fiscal
Copreşedinţii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin îi cer preşedintelui Iohannis să promulge noul Cod fiscal care se află la Cotroceni de aproape 20 de zile.

În opinia celor doi lideri, nepromulgarea acestei legi și întoarcerea ei în Parlament ar fi un semnal extrem de negativ pentru mediul de afaceri și pentru români. Ei susţin că o eventuală întoarcere în Parlament a noului Cod Fiscal ar ridica mari semne de întrebare asupra implicării partizane a președintelui de partea unui partid politic.

"Noul Cod Fiscal nu trebuie să fie obiectul bătăliei politice. Este un Cod Fiscal al românilor și pentru români. Este un Cod Fiscal sprijinit de mediul de afaceri. Propune o agendă de măsuri economice liberale care continuă măsurile economice de centru-dreapta din ultimul an — cum a fost reducerea CAȘ cu 5 pp — care a dus că România să aibă cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Pe baza tuturor acestor argumente, considerăm că există o singură opțiune benefică pentru România: promulgarea noului Cod Fiscal", afirmă copreşedinţii ALDE

Ei atrag atenţia că noul Cod Fiscal aşteaptă de aproape 20 de zile pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru a fi promulgat, în timp ce semnalele primite de la oamenii de afaceri arată că aceştia doresc promulgarea cât mai rapidă a actului normativ. 

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră