Băsescu: Nu mi-e ruşine să candidez la Bucureşti. În urma mea a rămas ceva

27 Oct 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Băsescu: Nu mi-e ruşine să candidez la Bucureşti. În urma mea a rămas ceva

”Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că până la urmă toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv, atunci când am fost comandat de navă”, a declarat  Băsescu, joi, la BEM, la depunerea listelor electorale pentru alegerile parlamentare.

Băsescu spune că printre lucrurile bune pe care le-a lăsat moştenire după ce a părăsit postul de primar general al Capitalei se numără tramvaiul 41 şi podul Basarab. ”În Bucureşti eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti”, a explicat fostul preşedinte.

Printre obiectivele sale în următorul Legislativ este reducerea numărului de senatori şi deputaţi la 300, adoptarea Legii educaţiei în forma Funeriu-Miclea, dar şi a unei noi legi a sănătăţii, depusă de PMP în Parlament.

"Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucureştenii şi, pentru întregul PMP, românii", afirmă fostul preşedinte într-o postare pe Facebook.

Dacă Băsescu deschide lista la Senat, la Camera Deputaţilor primul loc este ocupat de Valeriu Steriu. Pe listele PMP se mai regăsesc Radu Mihai Cristescu, Gheorghiţă Liviu Goncea, Ştefan Vlaston, IoanGherghina, pentru Senat, şi Eugen Tomac, Vasile Ştefănescu, Ştefan Viorel Florescu, Costin Sebastian Moise şi Răzvan Rotaru, pentru Camera Deputaţilor.

Alte stiri din Politic

Ultima oră