Alina Gorghiu nu mai vrea ca Ponta sa vina la CSAT

07 Iun 2015
Alina Gorghiu nu mai vrea ca Ponta sa vina la CSAT
Alina Gorghiu, co-presedinte al Partidului National Liberal, anunta ca liberalii nu mai recunosc legitimitatea lui Victor Ponta (adica nu-l mai recunosc ca prim -ministru, o premiera in politica romaneasca ) iar reprezentantii PNL nu vor mai participa la actiuni la care e prezent si premierul.

”PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Victor Ponta ca prim-ministru, cu exceptia motiunii de cenzura si a discutarii in Camera a cererii privind avizul DNA, vom refuza sa participam la orice act politic care-l vizeaza pe Victor Ponta.

” Mai mult, lidera PNL este contariata de intentia premierului de a participa la CSAT sau la consultarile lui Iohannis cu partidele poltice. “ Ma intreb daca va avea obraznicia sa se prezinte la Cotroceni sau la CSAT” s-a arata revoltata Gorghiu.

Probabil ca liberala era foarte suparata deoarece nu un lider de partid stabileste cine participa sau nu la CSAT, exista o lege speciala care reglementeaza acest lucru.

Intre timp, partea masculina a conducerii liberale, Vasile Blaga, a anuntat initerea de catre liberali a unui lant uman in jurul Parlamentului .  

Alte stiri din Politic

Ultima oră