Alina Gorghiu, surprinsă de retragerea lui Ponta: Premierul dă senzația că face un gest de onoare

12 Iul 2015
Alina Gorghiu, surprinsă de retragerea lui Ponta: Premierul dă senzația că face un gest de onoare
Alina Gorghiu a fost luată prin surprindere de retragerea premierului Ponta din funcțiile de conducere din partid. Cel puțin asta reiese din postarea de pe Facebook a doamnei Gorghiu, în care încearcă să direcționeze gestul lui Ponta spre o zonă folositoare. Asftel, retragerea premierului ar fi o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa, susține co-președintele PNL, Alina Gorghiu, dar nu face alte precizări despre ce presiune este vorba sau pentru ce anume să câștige timp.

"Premierul dă senzația că face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa încearcă doar să câștige timp. Victor Ponta este dator să facă un gest de onoare față de români și să demisioneze din fruntea Guvernului. Ca șef de partid nu afectează atât de grav credibilitatea României, pe cât o face din funcția de Prim-ministru. Dacă Victor Ponta înțelege, asa cum scrie, ca rămânerea în funcția de președinte al PSD creează probleme acestui partid, în mod logic, consecința firească ar fi să priceapă că pentru Guvern și pentru România daunele sunt și mai mari. Dacă Victor Ponta nu mai este suficient de credibil pentru a fi președintele PSD, acesta nu mai poate rămâne în fruntea Guvernului. Până la urmă pe contribuabili nu îi interesează ce face președintele unui partid, ci efectele guvernării. Un partid, oricare ar fi acela, este o organizație privată și nu poate fi niciodată mai important decât interesul public", scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Comentariile la declarația jumătății politice a lui Vasile Blaga nu au întârziat să apară, din nefericire pentru Alina Gorghiu, majoritatea invocă istețimea din spatele gestului premierului Ponta, dar aduc aminte liderului PNL și ironia din spusele sale, având în vedere partenerii pe care îi are PNL. De asemenea, unul dintre comentarii se îndreaptă către problema cu radarele a doamnei Gorghiu, învocată anterior anunțului făcut de Ponta. Co-președintele PNL a dorit să știe unde sunt radare în România, ca să fenteze legea.

STUPEFIANT. Alina Gorghiu vrea să fenteze LEGEA? Președintele PNL cere românilor să-i spună unde sunt amplasate RADARELE! 

O postare pe Facebook a Alinei Gorghiu, copreședintele PNL, i-a lăsat fanii, ca să nu zicem alegătorii, cu gura căscată. “Cam cate radare sunt azi pe soselele din Romania.....daca sunteti norocosi, rog sa-mi comunicati locatia” sună postarea pusă pe Facebook de Alina Gorghiu. Oare doamna Gorghiu se plictisea? Posibil? Încerca să facă puțină conversație? Probabil? Își dădea seama că face o gafă? Credem că nu!

Alina Gorghiu: Unde sunt radarele

Alte stiri din Politic

Ultima oră