Liderul grupului ALDE din Parlamentul European mătură pe jos cu Crin Antonescu

27 Mai 2015
Liderul grupului ALDE din Parlamentul European mătură pe jos cu Crin Antonescu
 Guy Verhofstadt, președintele Grupului ALDE din Parlamentul European, a reacționat față de excluderea doamnelor Norica Nicolai și Renate Weber din PNL, dar şi a declaraţiilor pe această temă făcute de fostul şef al PNL Crin Antonescu. Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, în cadrul unei intervenții telefonice pentru Știrile B1 TV că faptul că Renate Weber și Norica Nicolai au fost exluse din PNL nu este un lucru surprinzător. 

”Eu nu știu decât ce ați anunțat acum. Nu am participat la această decizie, nu știu care a fost parcursul până s-a ajuns aici, dar cred că nu-i nimic surprinzător. Fiecare are dreputul la o opțiune. Despărțirea de PNL cred că era consumată de câteva luni de zile, din momentul în care au aderat la un alt partid european. Probabil după ce au fost făcute demersuri pentru a le convinge să revină în partid, conducerea a pus capăt unui soi de bigamie politică de neacceptat”, a declarat fosltul lider al liberalilor.

 

“Este incredibil faptul că fostul lider al PNL Crin Antonescu le acuză pe doamnele Nicolai și Weber de bigamie politică. Dacă cineva a fost neloial în relația cu electoratul, acela a fost domnul Antonescu alături de PNL. S-au prezentat în fața votanților pe o listă a ALDE și au ales, a doua zi după alegeri, să părăsească Grupul și să se alăture PPE. Am stat alături de Crin Antonescu, la o conferință de presă, la București în aprilie 2014, când a infirmat orice negociere cu PPE, chiar înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europene. Dacă acesta nu este un exemplu clar de lipsă de onestitate, nu știu ce alt exemplu am putea folosi. Suntem fericiți să le avem alături de noi pe Norica Nicolai și Renate Weber. ALDE este grupul politic unde ar trebui să fie toți liberalii din România!”, a venit imediat reacţia liderului ALDE, Guy Verhofstadt.

Alte stiri din Politic

Ultima oră