Năstase: Ponta ar fi trebuit să se sfătuiască şi cu colegii săi

13 Iul 2015
Năstase: Ponta ar fi trebuit să se sfătuiască şi cu colegii săi
Fostul premier Adrian Năstase a comentat pe blogul personal decizia premierului Ponta de a se suspenda de la conducerea PSD, fiind de părere că liderul PSD ar fi trebuit să ia această decizie după o consultare a colegilor de partid în forurile de conducere.

"Nu stiu de ce s-a autosuspendat Victor Ponta. Banuiesc ca a avut motivele sale. Poate insa ca ar fi trebuit sa se sfatuiasca si cu colegii sai, in forurile de conducere ale partidului. Atunci cand ai impresia ca ai rezolvat o problema, apar numeroase altele, ce vor trebui si ele rezolvate", scrie fostul premier pe blog.

De asemenea, Adrian Năstase comentează şi acordul cu Grecia: "Este evident, pentru mine, in confruntarea dintre UE si Grecia au castigat americanii. Indiferent de datorii si de extravaganta guvernului Tsipras, a prevalat importanta strategica a Greciei. Asa cum s-a intamplat, si dupa razboi, prin optiunea lui Churchill, ilustrata in celebrul servetel impartasit cu Stalin. Acum, exista riscul ca Grecia sa balanseze in cealalta „tabara” si acest lucru putea afecta noua balanta in Noul Razboi Rece. Chestiunea aceasta nu se pune cu Romania. In oricare din solutiile guvernamentale, Romania este deja „dobandita” spatiului atlantic. De aceea, instabilitatea politica de la noi este privita ca un joc intern, fara semnificatie strategica", conchide Năstase.

Citiţi mai multe ştiri din  Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră