Administraţia Prezidenţială are un nou site

22 Dec 2015 | scris de Gabriela Antoniu
Administraţia Prezidenţială are un nou site

"Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!", scrie Iohannis pe Facebook. Mesajul a primit în nici o oră de la anunţul lansării noului site peste 3000 de like-uri pe pagina de socializare.

Pe noua pagină de internet a Administraţiei Prezidenţiale, fotografiile sunt mult mai mari, există o rubrică intitulată "Scrie-i Preşedintelui" şi pot fi văzute şi ultimele postări pe Facebook ale şefului statului.  

Pentru cei care doresc să acceseze vechiul site, în care se găsesc informaţii şi despre mandatele prezidenţiale anterioare, a fost creată o nouă adresă, şi anume www.oldpresidency.ro. Cel puţin deocamdată, noul site nu afişează informaţii decât despre activitatea prezidenţială a lui Iohannis din decembrie 2014 până în prezent.

Alte stiri din Politic

Ultima oră