Acum două luni lui Ponta îi era dor de Crin. Răspunsul fostului lider al PNL este uluitor

31 Mai 2015
Acum două luni lui Ponta îi era dor de Crin. Răspunsul fostului lider al PNL este uluitor
La 2 martie, după o şedinţă a coaliţiei, premierul Victor Ponta era întrebat de jurnalişti dacă îi este dor de Crin Antonescu, partenerul său la conducerea fostei USL. "Da, mi-e dor de Crin. Citez din el şi... de asta. El zicea, nu?, <Cu ce vă pot ajuta?>", a răspuns Ponta, la un an de la ruperea USL.

Acum, la două luni după raspunsul lui Ponta, Crin Antonescu nu are aceleaşi cuvinte măgulitoare la adresa fostului său partener de alianţă. Nu spune nici că îi este dor de el şi nici nu citează din Ponta.

Într-un interviu acordat B1TV, Crin Antonescu l-a acuzat pe Victor Ponta că o scaldă în privinţa modificărilor legilor penale, neavând curajul să şi le asume.

“După părerea mea, Victor Ponta greșește și are o atitudine politicește imorală. A vrut să treacă legea amnistiei când era la mii de kilometri distanță, vrea să modifice Codul Penal punând câțiva oameni, sigur poate nu cei mai recomandați, să facă aceste modificări. N-are curajul să asume și să spună clar ceea ce eu am spus, atunci când eram în pozițiile respective”, a afirmat sâmbătă seara Crin Antonescu, în cadrul emisiunii “Lumini şi umbre”.

El a mai spus că Ponta este principalul vinovat de aceste fofileli, arătând că ”fofârlica asta, începe să-l caracterizeze pe Victor Ponta în momente cheie”. În opinia sa, acesta este şi principalul impediment din cauza căruia premierul nu reuşeşte să urce mai sus ca om politic, deşi are calităţi.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră