Zmeitrei pregăteşte un album cu producătorul Ian Brennan, câştigător al Premiului Grammy

02 Iun 2015
Zmeitrei pregăteşte un album cu producătorul Ian Brennan, câştigător al Premiului Grammy
De la Berlin, bandul românesc Zmeitrei lanseaza astăzi prima campanie de crowdfunding pentru producerea unui album de muzică Rough Romanian Soul, sub coordonarea producătorului de talie mondială Ian Brennan, câștigător al premiului Grammy.

Este pentru prima dată în România când un proiect de o astfel de anvergură se construiește printr-o platformă de crowdfunding.

Zmeitrei și Brennan au un țel îndrăzneț: împreună, vor să aducă înapoi în țară muzica românească creată în afara granițelor, să o înregistreze acasă la noi, la cel mai înalt nivel de profesionalism, apoi să o facă cunoscută lumii întregi. Brennan consideră că “E imperativ să facem auzite vocile din regiunile mai puțin cunoscute. Însăși sănătatea civilizației noastre depinde de asta. Nu pot fi alți ambasadori mai buni pentru România în lume decât Zmeitrei.“

Albumul va fi înregistrat în locuri din țară care au legătură cu povestea Zmeitrei și care amplifică emoția cântecelor la intensitate maximă: în satul transilvănean în care s-a născut și a crescut solista Paula Țurcaș, în biserica satului, pe dealurile și pădurile dimprejurului lui, unde artista și-a descoperit și dăruit vocea.

Pentru finanțarea acestui proiect complex, Zmeitrei și Ian Brennan lansează astăzi o campanie de Kickstarter - o platformă online prin care proiecte creative de nișă sunt susținute direct de fani. Iubitorii muzicii pot susține direct acest proiect românesc aici, cumpărand CD-ul în avans. Campania durează o lună, de pe 2 iunie până pe 2 iulie 2015 


Alte stiri din Muzica

Ultima oră