White Walls a lansat un nou videoclip !

22 Mai 2020 | scris de Alex Revenco
White Walls a lansat un nou videoclip !

Formatia constănțeană de metal progresiv White Walls revine în atenția fanilor cu un nou album oficial în 2020. Astăzi, băieții au lansat primul single intitulat “Starfish Crown”, acompaniat de un videoclip muzical cinematografic regizat de Iustin Șurpănelu, cu actorul Șerban Pavlu în rol principal.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica White Walls a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Albumul următor deschide un spectru cu totul nou de căi muzicale și oferă un sunetmai matur, la 7 ani de la lansarea albumului anterior, “Escape Artist”. Acordând atenție tuturor detaliilor, trupa a colaborat cu Forrester Savell (Karnivool, Make Them Suffer, Animals as Leaders) pentru mix și master. „Starfish Crown” reprezintă prima bijuterie a noii capodopere White Walls.

Dasu (chitară) a spus următoarele despre “Starfish Crown”: "Nu a fost deloc ușor să alegem single-urile, dar nici nu a fost dificil să cădem de acord asupra faptului că “Starfish Crown” va fi primul dintre acestea. "Nu ne-am putut lua gândul de la ea din momentul în care a fost compusă, așa că a trebuit să fie prima piesă de pe album împărtășită cu lumea."

Legat de conceptul videoclipului, Șerban (bass) spune: "Am avut un sistem bine pus la punct pentru a ne alege regizorul clipului (sistem care a implicat vizionarea MULTOR videoclipuri românești); la finalul procesului, decizia unanimă a fost să lucrăm cu Iustin Șurpănelu. După câteva întâlniri în care am conceptualizat ce ne doream de la videoclip, s-a pus problema găsirii unui actor principal. Ne-am gândit să încercăm ceva ce în punctul ăla ni se părea irealizabil, mai exact să-l contactăm chiar pe actorul nostru român preferat, Șerban Pavlu. Spre surprinderea și bucuria noastră enormă a fost de acord și, alături de Alina Petrică, a făcut o treabă senzațională sub lentila lui Iustin."

Vezi noul clip White Walls

https://www.youtube.com/watch?v=kf_GMnjiZqg

Alte stiri din Muzica

Ultima oră