Vă amintiţi melodia "Rose garden"? Interpreta ei, legenda muzicii country, Lynn Anderson, a murit (VIDEO)

01 Aug 2015
Vă amintiţi melodia
 Cântăreața americană de muzică country Lynn Anderson, cunoscută pentru melodia sa celebră „Rose Garden” pentru care a primit un premiu Grammy, a murit la vârsta de 67 de ani, relatează leparisien.fr. Artista a făcut stop cardiac la spitalul Vanderbilt din Nashville (statul Tennessee), unde fusese internată pentru pneumonie, a precizat agentul artistic Mark Logsdon pentru CNN.

„(I Never Promised You a) Rose Garden” (Nu ti-am promis niciodată o grădină de trandafiri), cântec cunoscut în întreaga lume și recompensat cu un premiu Grammy, a rămas pe locul 1 al celor mai bine vândute discuri de vinil din țară de către o artistă la din 1971, înainte ca recordul să fie detronat în 1997 de Shania Twain.

„Cry”, „How Can I Unlove You” sau „Keep Me in Mind” s-au bucurat, de asemenea, de un succes considerabil în cursul carierei cântăreței, care a durat aproximativ patruzeci de ani.

Născută în Dakota de Nord și crescută în California, Lynn Anderson a păstrat pasiunea pentru muzica country de la mama sa, Liz Anderson, renumită autoare de versuri. A și-a încercat, de asemenea, norocul și ca actriță, bucurându-se însă de un succes moderat.

Lynn Anderson încă performa la sfârșitul vieții sale, ultimul său album de muzică gospel fiind lansat în iunie. (M.C)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră