Unflicted, lansare de album și videoclip în Expirat!

24 Apr 2019 | scris de Alex Revenco
Unflicted, lansare de album și videoclip în Expirat! Galerie foto (3)

Formatia rock bucuresteana Unflicted lanseaza primul album full-length, « Naiade »,  dar si videoclipul piesei ce da numele albumului, printr-un concert la club Expirat, miercuri, 8 mai, dupa ora 20:00. Invitati in deschidere sunt bucurestenii de la Breathelast.

Unflicted a luat nastere în 2015 cu Vlad Bara (chitara), Claudiu Enescu (tobe) si Alexandru Goga (bass) iar Vlad Pintilie (voce) s-a alaturat echipei in scurt timp definitivand formula de 4 in care canta si astazi. In primul an de existenta au lansat EP-ul “Exposed” care s-a bucurat de aprecierea fanilor si care i-a determinat pe baieti sa inceapa munca pentru primul album. In ultimii trei ani Unflicted a lansat mai multe single-uri de pe albumul « Naiade » printre care Aello, Loss, Hate Me!, Corporate side of the Moon sau Desprins, toate insotite de videoclipuri.

« Povestea noastra se scrie încet dar sigur așa cum apa sapă văile din munți lăsând în urma timpului adâncime. Am ajuns și în acest punct de cotitură în care apa s-a învolburat și se lovește de stânci, cum face Dunărea la Cazane. Asta pentru că ne lansăm primul nostru album. După 3 ani în care am lăsat apă limpede de izvor să curgă în versuri și muzică, pe 8 mai construim primul baraj cu lac de acumulare. Primul pe un curs ce își propune să genereze multă energie de-acum încolo! » spun cei de la Unflicted.

In prezent, piesele care au fost extras pe single se gasesc déjà pe platformele de streaming (iTunes, Google Play, Spotify, Amazon etc) urmand ca dupa seara lansarii sa puteti asculta/descarca tot albumul. Acces General Presale- 20 lei pe www.iabilet.ro.

 

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră