Unde mergem, concerte în weekend

03 Ian 2019 | scris de Alex Revenco
Unde mergem, concerte în weekend

Vineri, 4 ianuarie

La Hard Rock Cafe, concert Phoenix „Sinteza – Rapsodia”. Este un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.Concertul va începe la ora 22:30 iar biletele au următoarele preţuri: 70 de lei, cu loc la masă, acces general, 90 de lei, categoria VIP, cu loc la masă în faţa scenei. Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Sâmbătă, 5 ianuarie

Green Hours prezintă Maria Răducanu, În grădină la Ion, ora 20.00. Maria Răducanu – voce, chitară, magie. Intrare: 50 lei (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com) și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com,  pînă max. în preziua evenimentului.

Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu (foto) prezintă “Habar n-ai tu” la Clubul Țăranului, ora 21.00. Biletele din pre-sale s-au epuizat. Bilete se vor mai găsi în seara evenimentului, la intrare, la prețul de 35 RON, în limita locurilor disponibile. Rezervările se anulează cu 30 de minute inainte de eveniment. Corina, cu muzica mahalalelor în fundal, alege să completeze peisajul urban cu o voce atemporală azi, dar tot atât de specială, reușind astfel să reînvie romanțele și folclorul într-o notă deopotrivă actuală și nostalgică. Taraful: “Jean” aka Shaun (acordeon), de origine din Ohio, e un muzicant și cercetător care s-a stabilit la București în 2016, pentru studii de doctorat. În muzica lăutărească a găsit povești care sunt în același timp atemporale și înrădăcinate în trecutul României multi-etnic și multi-stratificat. Lăutarii cu care a lucrat l-au botezat Jean Americanu'. Marian Mirea (vioară) este absolvent al Liceului de Muzică Dinu Lipatti şi al Universitătii Spiru Haret, are o bogată activitate concertistică și este membru al Ansamblului Ciocârlia, al Orchestrei Societății Române de Radiodifuziune şi al Orchestrei Naționale de Folclor. A susținut concerte în țări precum Germania, Franța, Elveția și Japonia, și a înregistrat numeroase discuri alături de Gabi Luncă, Ion Onoriu, Toni Iordache, Maria Ciobanu, și Marcel Budala. Marian Șerban (țambal) vine dintr-o familie cunoscută de țambalagii (inclusiv maestrul Nicolae Feraru) și cântă de la vârsta de 7 ani. Din 1994 trăiește în Italia, unde a colaborat cu diverse formații, soliști și compozitori - între alții Elvis Costello, Ennio Morricone, Ute Lemper și Roby Lakatos. Cristian Mirea (contrabas) este absolvent al Liceului de Muzică Dinu Lipatti și este student în anul III al Universității Naționale de Muzică București, clasa contrabas. A susținut numeroase concerte in Belgia, Danemarca, Italia, Portugalia, și Franța, cu muzică lăutărească, clasică, café-concert și jazz. Programul include interpretări ale cântecelor popularizate de Maria Tanase, Ioana Radu, Gabi Luncă, Romica Puceanu și alții. Bilet: 35 lei în ziua evenimentului sau la intrare. Pentru acest concert Nu se mai fac rezervari. Achizitionarea unui bilet in reteaua Eventbook asigura automat un loc la masa. In limita disponibilitatii se vor mai gasi cateva bilete la intrare in seara evenimentului.

La Hard Rock Cafe, concert Friends, cu intrare liberă. Șase muzicieni cu experientă, voie bună cât cuprinde, ritmuri diverse și melodii cunoscute. Acestea sunt ingredientele minune din reteta pentru o seară perfectă de sâmbată, la Hard Rock Cafe! Vino alături de trupa Friends, de la 22.30, să te bucuri de muzică și de o seară alături de prieteni! Te asteptăm în gașcă mare să asculti live hituri precum “Walk of Life” (Dire Straits), “Valerie” (Amy Winehouse), “Billie Jean” (Michael Jackson), “Funhouse” (Pink), “Kalasnikov” (Goran Bregovic) și multe altele.

Mehmet Dural Live! @PaQueBistro & More, Bulevardul Pache Protopopescu nr.60, ora 20.00. Muzica buna nu are granite! Te invitam la un eveniment special, de live music, in care Mehmet Dural, artist muzician originar din Turcia, te va incanta cu un repertoriu pop&rock ce combina muzica bine-cunoscuta din anii '60 cu melodii actuale, in engleza si turca! Muzica elimina granitele dintre oameni, sunetul armonios provoaca emotie indiferent de nationalitate! Rezervări 0722 33 06 07, Suport artist 20 lei.

Duminică, 6 ianuarie

André Rieu: New Year's Concert from Sydney (2019) la Happy Cinema, Șoseaua Progresului nr. 151-171 (În incinta Liberty Center). De la ora 20.00, timp de 180 minute, Regele valsului André Rieu va aduce în fața milioanelor de fani din toată lumea concertul său de Anul Nou înregistrat live în Sydney, Australia. Acces general, 59 de lei.

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră