Unde mergem? Concerte din weekend

13 Iul 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 13 iulie

Grimus susține un concert acustic în Grădina cu filme, începând cu ora 20:30. Grupul clujean Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. "Grimus" este anagrama (aproximativă) a cuvântului "simurgh", ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, titlul primului roman al scriitorului Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea. Grimus a împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette sau Hurts și are la activ patru albume: "Panikon" (2008), "Egretta" (2011), "Emergence" (2014) și "Unmanageable Species" (2018). Biletele Acces General  sunt 43.09 lei.

Forumul Cultural Austriac & Green Hours prezintă: Sorina Rotaru – Alexandru Olteanu Duo (România) & Woody Black 4 (Austria). Alcătuit din Daniel Moser – clarinet bas, Leonhard Skorupa – clarinet bas, Stephan Dickbauer – clarinet şi Oscar Antoli – clarinet, clarinet bas, grupul Woody Black 4 (foto) a fost înființat în 2010 de către patru foști studenți ai Universității de Muzică și Arte Performative din Viena, reuniți fiind de pasiunea de a experimenta, de a crea compoziții proprii, dar și de a improviza. Modul în care Woody Black 4 abordează jazz-ul și potențialul acestuia este ușor diferit, cei patru muzicieni orbitând în jurul diferitelor sfere ale jazz-ului modern, lăsându-se însă uneori influențați și de zona de world music și de avangardă. Intrare: 10 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 20 lei – achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com) … și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com , pînă max. în preziua evenimentului. Ora de începere-21.45.

Trupa Just Another Lie are deosebita plăcere de a vă anunța că, începând cu ora 20:18 (fix) va începe un dezmăț auditiv în Bistro Matrioska.Cu această ocazie lansăm și următorul hit/single/șlagăr al trupei. Cât de curând o să vă delectați cu mai mult Just Another Lie pe Youtube, Spotify și (cu voia tuturor zeităților) la radio, Eurovision, Cerbul de Aur și Coachella. Dar stați! Asta nu e tot! Cu această ocazie lansăm și colecția de tricouri #JustAnotherLie, inspirate din versurile trupei! Ba chiar am pregătit un pachet special pentru cei care vor biletele + tricoul în avans (până pe 12 iulie) Bilet + Tricou + Urări de bine și sănătate = 60 lei! (livrare gratuită oferită de către un membru al trupei în București). Bilet concert: Just25lei, Preț tricou: Just50lei, Pachet bilet + tricou (până pe 12 iulie): Just60lei

Concert Riot Monk @Club 16, de la ora 21.00. Februarie, 2018. Riot Monk lanseaza primul clip din cariera. Mai, 2018. Riot Monk porneste in turneu pentru a promova single-ul Orişicui.” Piesa este dedicata, in primul rand, noua iar apoi tuturor celor frumosi si alienati. Suntem impreuna.” Vineri, 13 iulie, concert Riot Monk in Club 16, str. Ion Campineanu nr 16, langa Arhitectura. Acces public -20.30. Intrare : 15 lei, Rezervari : 0768 317 379

La GreenTea, de la ora 20.30, Diana Tudor și Alexandru Burcă vă invită într-o călătorie în lumea minunată a muzicii de film, care vă va purta pe aripile unor melodii din ecranizari celebre. Veți asculta melodii de neuitat din repertoriul unor mari artiști precum Julie Andrews, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Doris Day etc.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, We Love Retro, vine la Arenele Romane. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 1990, vor urca pe scena Arenelor Romane: 2Unlimited, Snap, Dr.Alban, Masterboy, Brocklyn Bounce Dj Set și N&D. Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, We Love Retro, va pune accent nu doar pe muzica și artiștii invitați, ci și pe organizarea, decorul și atmosfera pe care le vor putea trăi toți participanții. Și partea de producție a evenimentului va avea o scenografie complexă care îi va teleporta pe invitații We Love Retro în atmosfera de discotecă a anilor 1990. Biletele la We Love Retro sunt Categoria I - 140 lei, Categoria II - 120 lei, Categoria III - 100 lei, Categoria IV - 90 lei.

Sâmbătă, 14 iulie

A treia ediție The Mission Sunset Rooftop are loc la Promenada Mall, începând cu ora 21:00. Petrecerea este cu Tale of Us, Patrice Bäumel, K!D Chriss și Victor Stancov în cea mai frumoasă grădină "suspendată". Bilet Regular - 60 lei, Bilet Regular la intrare - 80 lei, Bilet VIP în avans - 100 lei, Bilet VIP la intrare - 150 lei. Pentru bilete VIP și rezervări mese - +40 733 627 846

Lexem se reintoarce la Club Yellow, unde susţine un concert de la ora 20.00. Trupa este alcătuită din patru tineri care împărtășesc aceeași pasiune pentru muzica rock, presărând-o cu versuri lexematice și orchestrații armonioase. Sunet bun (si nou), emotii pozitive si mesaje de suflet pentru fiecare! Va asteptam pe toti, intrarea libera!

Duminică, 15 iulie

De la ora 20.00, la Clubul Țăranului Român, avem un concert cu Diana Tudor (voce) și Alexandru Burcă (pian). Cei doi artiști invită publicul într-o călătorie de vis în lumea muzicii de film, pe acordurile unor melodii din ecranizări celebre precum ''Sunetul Muziicii'', ''My Fair Lady'', ''Fantoma de la Operă'', ''Casablanca'', ''Breakfast at Tiffany's'', Mary Poppins'', ''Frumoasa din Pădurea adormită, ''Frumoasa și Bestia'', Albă-ca Zăpada'', ''Amélie'' sau ''Parfum de Femeie''. Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri la "Bucharest Music Film Festival", Festivalul "Simfonii de Vară", "Stagiunea Muzicală Estivală" din București, Festivalul Național "Zile și Nopți de Teatru la Brăila", Muzeul "Nottara", Teatrul "Elisabeta", Teatrul "Godot" și multe altele. Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional "George Enescu", Opera Națională din București, Societățea Română de Radiodifuziune, Televiziunea Română, Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", Muzeului Național de Artă sau Palatul Parlamentului. Acces general- 30 de lei.

Trupa Micul Paris cântă  în True Club, de la ora 20:00. Micul Paris s-a înființat în anul 2009, au avut loc mici schimbări ale componenței, dar sound-ul s-a păstrat. A avut concerte cântat în București, Costinești, Eforie, Mangalia, Ploiești, Râșnov, Brașov, Sighișoara. Cântă pop rock acustic (chitare acustice, pian, violoncel), având în repertoriu atât piese proprii cât și cover-uri. Componența: Onu Pavelescu (chitară, voce, violoncel), Pavel Stoica (clape), Ana Pavelescu (violoncel, voce), Ionuț Calotă (bass), Lavinia Emanoil (voce) și Daniel Croitoru (tobe). Intrarea este liberă

Alte stiri din Muzica

Ultima oră