Unde mergem? Concerte din weekend

29 Dec 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 29 decembrie

În clubul Hybrid (Str. Ion Câmpineanu 16) de la ora 21.00 avem un concert death metal/grindcore/ experimental cu grupul german Casus (Älex – vocal, Karsten "Höllmut" – chitara & vocal, Sven "Svenom" – bass si Prashanth "Blast" – tobe). Inaintea lor evolueaza Visions of Madness din Bucuresti (hardcore/punk/metal). Intrarea este 15 lei.

Domination (foto), singura trupă tribut Pantera din România, susține un concert în Club Fabrica,  in memoria lui Dimebag 'Darrell' Abbott, membru fondator Pantera. Acesta a fost ucis pe 8 decembrie 2004 în timpul unui concert. Domination va interpreta integral albumul "Vulgar Display Of Power". Al șaselea album Pantera, "Vulgar Display of Power", a fost lansat în 1992 și este considerat unul din cele mai influente albume metal din anii '90, un material ce a revoluționat atât scena heavy metal, cât și subgenul groove-metal. Acces general- 35 de lei.

Sâmbătă, 30 decemmbrie

Concert Three's a Crowd, la Clubul Ţăranului, de la ora 20.30. Three's a Crowd este un duet format de chitaristul Sorin Romanescu și saxofonistul Iordache în 2007, de-a lungul timpului, cei doi au experimentat stiluri diferite de jazz, de la post-bop și jazz modal până la free jazz și experimente sonore din cele mai diverse. Concertul de pe 30 decembrie a devenit, de cel puțin cinci ani, o tradiție, mai întâi la clubul Green Hours, și reprezintă latura experimentală a grupului, cea în care improvizația liberă este susținută și amplificată de tehnologia digitală. Sorin Romanescu va folosi, între altele, revoluționarul Moog Guitar, iar Iordache va aborda la rândul său diferite instrumente neconvenționale. Intrarea este 30 de lei. Rezervari la tel. 021 310 8048

Șuie Paparude se produce în Club Control, de la ora 21:00. Grupul și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Biletele sunt 50 de lei.

A cincea ediție a Concertului Tradițional de Anul Nou are loc la Sala Palatului, începând cu ora 19:00. Orchestra Simfonică București, împreună cu regizorul artistic Alice Barb, vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați muzică clasică de bună calitate, alături de multe alte surprize. Programul cuprinde o selecție specială de piese celebre din muzica clasică și muzica de film. Misiunea Orchestrei Simfonice București este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert. Biletele sunt : Categoria VIP - 250 lei, Categoria 1 - 200 lei, Categoria 2 - 170 lei, Categoria 3 - 150 lei, Categoria 4 - 100 lei, Categoria 5 - 65 lei

Maria Răducanu susține un concert la Teatrul de Artă București, începând cu ora 19:15. Vor fi cântece vechi și vechituri în haine noi, și improvizații, icnete, chiuituri și suspine, câte un hohot de râs, ori poate o vorbă în răspăr, pentru toată suflarea și pentru oaspeți feluriți. Maria Răducanu se mişcă într-un mod cât se poate de ușor de la jazz, la fado, de la romanţa românească interbelică la blues, de la folclor românesc la muzica tradiţională rusească sau chiar la compoziţii renascentiste. Acces general - 50,35 lei.

Muzică și Radio cu Iris by Lenți Chiriac . Sâmbătă noaptea, de la ora 23.59 până duminică dimineața la ora 5.00, la Radio România Actualități, aveți de audiat o nouă ediție a emisiunii dedicată sonorităților rock - Muzică și Radio. Din sumar – invitați Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu, Cristi Dumitrescu și Alin Moise (IRIS) + sonorități oldies și noutăți discografice, rock news, by request etc. Realizator – Lenți Chiriac.

Duminică, 31 decembrie

În club Quantic, de la 9 seara, până a doua zi la 6.00, are loc Revelionul Q, unde atmosfera şi muzica vor fi asigurate de The Kryptonite Sparks şi Mircea Olteanu. Mai este un pic și se încheie încă un an plin de evenimente și realizări. Și cum altfel să-l încheiem decât cu o super petrecere alături de voi!? În ultima seară din anul 2017, Mircea ne va asigura muzica. Iar unii dintre voi s-ar putea să îl cunoașteți deja. De câteva săptămâni, în fiecare vineri și sâmbătă el ne face seara mai frumoasă! Mircea ne garantează acel playlist imprevizibil de care nu te plictisești niciodată. Pentru rezervări, puteți trimite un mesaj pe pagina Quantic sau sunați la numărul de telefon 0314.321.742.

New Year's Eve Party @Encore (Nicolae Tonitza nr.13). Este prima trecere dintre ani pe care o gazduim in noua noastra casa, Encore. Va asteptam pe cat mai multi la o petrecere cu mult alcool si voie buna. Sampania este din partea casei, alcoolul la preturi foarte decente, iar voi puteti aduce mancarea. Muzica va fi asigurata de Haiduc si Mihu, ca sa avem o varietate, iar intrarea este bineinteles libera! Rock'n Fuckin' Roll!

New Year’s Eve Party@Private Hell Club (Str. Soarelui 5). Anul se termina, noi ii cantam prohodul la petrecerea de Revelion! Dupa cum v-am obisnuit, e intrare libera, voi va aduceti mancare, daca vreti, iar noi venim cu bautura si muzica si, petrecem impreuna! Va asteptam!!!

Hit Revelion 2018 are loc în Piața George Enescu, începând de la ora 19:00. Până la 1.00 noaptea, pe scenă vor urca Holograf, Direcția 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sîna, Florin Ristei, Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams. Intrare (bineînţeles) liberă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră