Unde mergem? Concerte din weekend

15 Dec 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Joi, vineri şi sâmbătă sunt zile de doliu naţional pe teritoriul României, în memoria Regelui Mihai I. În aceste zile, toate instituţiile şi autorităţile publice centrale şi locale vor arbora drapelul României în bernă… Totodată, televiziunile, radiourile şi instituţiile de cultură trebuie să îşi adapteze programul în mod corespunzător.

Vineri, 15 decembrie

La Romexpo, Pavilionul Central, are loc mult așteptatul concert Helloween (foto). Evenimentul îi va reuni în România pentru prima dată pe aceeași scenă pe Kai Hansen, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Michael Kiske, Andi Deris, Daniel Löble şi Markus Grosskopf. Fanii vor avea șansa de a cânta la unison cu legendara formaţie germană hituri precum „Forever and One”, „If I Could Fly”, „I Want Out” și multe altele. Biletele pentru acest show unic ce va dura 3 ore pot fi achiziționate din rețelele Eventim, IaBilet și Bilete.ro, iar în acest moment mai sunt disponibile doar bilete în zona Normal Circle, la prețul de 150 de lei, sectorul Golden Circle fiind sold out. În ziua evenimentului, la intrarea în spațiul de concert, va fi amenajată o casă de bilete, astfel că acestea pot fi cumpărate și de la locatie, în limita disponibilă. La ora 18:30 porțile se vor deschide pentru public, iar la 20:00 va avea loc intrarea în scenă a formației Helloween. Nu va cânta nicio altă trupă în deschidere, la cererea expresă a formației.

Sleep Party People susține un concert în Club Control, după ora 22:00. Influențat de artiști precum Boards Of Canada, David Lynch sau Erik Satie, Brian Batz a creat în 2008 un proiect muzical care să aducă o notă de prospețime pe scena muzicală din Danemarca. Astfel, Sleep Party People a început să prindă contur și să ajungă la urechile unui public larg și variat. Brian Batz este singurul membru, însă acesta a colaborat în show-urile live cu artiști precum Kaspar Kaae, Jacob Høegh, Ask Bock, Casper Hegstrup, Anders Stig Møller, Hans Hvidberg, Per Lyhne, Rasmus Lindahl, Line Felding sau Frederik Thybo. Până în prezent, Sleep Party People are la activ patru albume de studio, cel mai recent, "Lingering", fiind lansat anul acesta. Acces general - 30 lei

Sâmbătă, 16 decembrie

Concerte Ştefan Bănică Jr. la Sala Palatului. Spectacolul anunţat pentru 15 decembrie se suspendă şi va fi reprogramat pentru data de 16 decembrie, de la ora 17.00, urmând ca show-ul programat iniţial pe 16 decembrie să înceapă de la ora 20.30. „Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale, regele Mihai, va fi depus la Palatul Regal, în vecinătatea Sălii Palatului, şi respectăm acest moment. Concertele de Crăciun de pe 16 decembrie se vor desfăşura după finalizarea programului funeraliilor din Bucureşti şi vor fi dedicate memoriei Majestăţii Sale“, precizează reprezentanţii artistului. Biletele achiziţionate pentru data de 15 decembrie îşi păstrează valabilitatea pentru concertul reprogramat a doua zi. Concertul de pe 17 decembrie rămâne aşa cum a fost stabilit, de la ora 19.30.

Clanul Vinilienilor, târg de discuri vinil şi ebonită, muzica veche, între orele 12.00 si 19.00 la pe Str. Nicolae Filipescu 46. Vor fi prezenti cei mai mari colectionari de discuri de muzica romaneasca si straina din toate genurile muzicale: pop, rock, calsica, populara, country, raggae, electronica sau rap/ hip-hop. Intrarea este libera. Veniti cu discurile pe care vreti sa le dati la schimb. Toata lumea este invitata. Vor fi si Pickup-uri pentru ascultat muzica. Pentru participare sau alte detalii contactati la numarul de telefon: 0768.599.666.

De la ora 20.00, Green Hours prezintă, Dănuț vs. Moș Crăciun, un spectacol-concert cu următorii interpreți-colindători: Loredana Cosovanu, Mîndru Alina Emilia, Claudia Chiras , Maria Veronica Vârlan, Paul-Ovidiu Cosovanu, Tiberiu Enache, Tudor Morar, Daniel Chirilă.  Încasările rezultate în urma acestui spectacol-concert vor fi donate campaniei Oinimă, ce are ca scop strângerea fondurilor necesare reabilitării secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București (INSMC).

Duminică, 17 decembrie

Concert acustic "Space Echo & Time", RoadkillSoda live @ J'ai Bistrot, de la ora 20.00. “Acum un an ne pregăteam de lansarea primului nostru album acustic, "Space Echo & Time". De atunci s-au întâmplat multe: un album nou, clipuri noi, zeci de concerte și, sperăm noi, mii de oameni care ascultă curioși piesele RoadkillSoda. Pentru că "Space Echo & Time" este un album aparte, ne-am gândit să aniversăm un an de la lansarea acestuia în același spirit, printr-un concert acustic. Vă așteptăm pe 17 decembrie @ J'ai Bistrot să intrăm împreună în mood-ul chill pe care ni-l rezervă luna aceasta”. (RoadkillSoda). Biletele se găsesc în număr limitat -60 de buc.- și pot fi achiziționate din J'ai Bistrot. Preț: 20 de lei.

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Arenele Romane (cort incalzit) pe 17 decembrie, alaturi de membrii Dio Disciples! Vom avea parte de un concert LIVE cu invitati de marca! Show-ul face parte din turneul international "Dio Returns"! Printre muzicienii care vor urca pe scena se numara Craig Goldy, Tim"Ripper" Owens, Bjorn Englen, Simon Wright sau Scott Warren! In deschidere vor canta Kempes si Scarlet Aura. Acces general- 95 de lei.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră