Unde mergem? Concerte din weekend

16 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

 

Vineri, 17 martie

Concert Oigăn "Stripped" la Clubul Țăranului, de la ora 21.30. Muzicianul Eugen Nuţescu, implicat în proiecte precum Talitha Qumi, Kumm, Songs For Drella, Sex With Onions, Moon Museum, RATB prezintă un show câte puţin din toate şi mai mult decât atât, în nişte variante "stripped to the bone". Bilet: 30 lei, rezervări la tel. 021 310 8048.

An Theos susține un concert la Club Fabrica, începând cu ora 20:30.Formaţia a pregătit un concert format din două părți: una acustică și una electrică. A luat ființă în primăvara anului 2010 şi cântă  folk-metal, piesele fiind conceptuale și îmbinând tradițiile românești cu muzica rock de calitate. Intrarea este 15 lei, în presale.

Trupa tribut Beatles, The Fab Beatles va susține un concert la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30.  „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” şi multe alte hituri, pot fi ascultate live, în interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

De la ora 20.00, Green Hours prezintă: Magdalena Golebiowska, Songs of Kujawy, o încercare de a pătrunde în esenţa muzicii soul poloneze, cu noi compoziţii inspirate din voci uitate din trecut. Pe scenă vor urca Magdalena Golebiowska – voce, Daniel Torres – saxofon, Dan Mitrofan – chitară, Michael Acker – bass, Octavian Scurtu – tobe. Intrarea este 30 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 40 de lei - achitat în ziua evenimentului (locuri imitate: 1/2 pentru elevi, studenți, pensionari și nevoiași)

Charlie P împreuna cu Iron Dubz și Wicked and Bonny vor susține un concert la JamStage, începând cu ora 22:00. Charlie P este unul din cei mai versatili și de impact artiști din noua generație reggae. A lucrat cu multe nume mari ale scenei: OBF, Mungo’s Hi-Fi, Iration Steppas, Dubateers, Bush Chemists, Conscious Sounds, Jah Tubbys , Ranking Joe, Biga Ranx, King General, Kenny Knots. Producțiile lui Iron Dubz au influențe dub, steppa, digital și early dancehall. Dubplate-urile produse în studioul lui din Geneva pot fi auzite pe sound-uri sau în seturile unor artiști precum OBF, Iration Steppas, Blackboard Jungle, Young Warrior, Riddim Tuffa, Ras Kush și mulți alții. Wicked and Bonny sunt un proiect tânăr, cu un stil unic, ce combina un bas grav, livrat analog, cu delayuri, sirene și efecte live.Acces General - 30 de lei

Sâmbătă, 18 martie

The Guest organizează  în clubul Fabrica, un concert cu trei trupe female-fronted din sfera artpunk / rock'n'roll / alternative / electro cu Gustave Tiger (HU), Sniffyction (HU) și Gray Matters (RO). Gustave Tiger este o trupă de art-punk formată în 2013 la Budapesta, având la activ până acum un EP (Mitanni Mares) și un full-length (At The Idyll's End), primite foarte bine de public și presa de specialitate. Este o trupă cu activitate concertistica intensă, având apariții live pe mai multe continente în orașe precum Los Angeles, San Antonio, Austin, Londra, Berlin, Viena sau Varșovia, alături de trupe ca The Crystal Stilts (USA), Jack of Heart (F), Animal Bodies (CAN), Tellus Children (SE) sau Rakta (BRA). Sniffyction este o trupă de glam rock'n'roll / punk din Ungaria, cu  componența exclusiv feminină, formată la Budapesta în 2013. În ultima  perioadă formația s-a concentrat pe apariții live, având la activ mai multe turnee în Europa, și au lansat mai multe piese single, urmând ca în viitorul apropiat să intre în studio pentru înregistrările unui full-length.Gray Matters este o trupă de electro-alternative rock din București cu o bogată activitate concertistica, atât în țară cât și în Europa, anul trecut reprezentând România pe scenă festivalului Sziget. În prezent formația lucrează la primul videoclip din carieră, fără a neglija însă apartitiile live. Ora de începere a concertului este 20:30 iar prețul unui bilet este 25 de lei.

De la ora 20.00, Green Hours prezintă: Turcoaz, muzica de la ei și braga de la noi ...adică o seară muzicală cu parfum oriental și degustare de bragă! Cu Călin Torsan - de suflat, Vasile Gherghel – digitale, Marius Achim - de bătut & Dragos Bogdan - de băut. Intrarea este 35 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485 sau 40 de lei - achitat în ziua evenimentului (8 locuri limitate: 1/2 pentru elevi, studenți, pensionari și nevoiași). În prețul biletului intră degustarea de bragă, precum și mai ales: romanul "Ospățul", de Călin Torsan (Casa de pariuri literare, 2016).

La Clubul Ţăranului Român, Bucuresti, Spam, trupă românească ce propune un stil muzical energic şi versuri cu substrat ce tratează cu mult umor teme actuale. Primul album intitulat “Drumul” a fost plimbat din 2015 la propriu în turnee prin toată ţara. A fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități şi a obţinut premiile „Albumul Anului 2015” şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk. Componenţă: Cosmin Vaman – chitară acustică, voce, Alexandra Andrei – voce, Alexandru Cismaru – chitară solo, voce, Tudor Olaru – bass, voce şi Ciprian Diaconu – tobe, lipsă voce. Bilet: 25 de lei

DrumStage, în parteneriat cu Promusic Events și Maximum Rock, vă invită la o nouă ediție a franchizei ce se va desfăşura în Club Quantic, de la ora 18.00. „Kick the Spring” îl va aduce primăvara aceasta pe scena din Quantic pe binecunoscutul toboșar Andrea Vadrucci „VADRUM” alături de care vor urca pe scenă invitații speciali Adrian Tăbăcaru, Septimiu Hărșan, Sergio Ponti, Răzvan Răduță plus alţii. Intrarea, în avans este 40 de lei, la intrare: TBA. VIP Ticket – 45 Lei (20 bucăți), iar acestea conțin: 30 minute pentru meet & greet; 30 minute discuție colectivă cu artiștii Andrea Vadrucci, Adrian Tăbăcaru, Septimiu Harsan și Sergio Ponti; cadou merchandise DrumStage – set de bețe + afiș eveniment cu semnăturile artiștilor.

De la ora 19.00, în H avem un super concert Leo Iorga alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici. Intrarea este liberă și distracția garantată! Leo Iorga este fostul solist al unor trupe sonore precum Compact, Schimbul Trei sau Cargo, iar Teo Boar și Vlady Cnejevici sunt membrii ai trupelor Mircea Baniciu Band, Pasărea Colibiri. Aceștia vor interpreta împreună atât piesele cele mai iubite ale anilor '80-'90 precum "Trenul Pierdut", "Să te gândești din când în când la mine", "Cine ești tu oare?", "Mă voi întoarce", "Toamna în sufletul meu", "Fata din vis", "Singur în noapte", cât și hituri internaționale.

Bosquito şi rockul lor latin cu influenţe balcanice se aud  în H, de la ora 23.45. Biletele in presale au preturile: 25 de lei - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă, 35 de lei - Cat. B - acces general cu loc la masă şi 55 de lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă. Biletele pot fi cumpărate  online de pe iabilet.ro şi bilete.ro.

Yellow Club ne invită, de la ora 21:00, sa petrecem o seară perfectă  cu una dintre cele mai longevive formaţii rock romanesti, Timpuri Noi. Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei! Încă de la început, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri Noi in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de Timpuri Noi. Info si rezervari la 0771.56.54.59 / 031.411.5790. Pretul unui bilet este 35 de lei.

În Club The Hub (str. Bărăţiei, Nr. 31), de la ora 21.00 avem concertul hard rock susţinut de grupul canadian ONE (Organic Noise Experiment).

Sven Väth va susține un concert la Romexpo,  începând cu ora 22:00. Eminența cenușie din spatele label-ului Cocoon și omul fără de care nu s-ar fi scris istoria muzicii electronice, cel numit “Babba”, vine în martie la The Mission pentru a ne colora primăvara în tonuri techno. Povestea continuă alături de Miss Kittin care a reușit să devină una dintre cele mai inspirate figuri și voci pe scena muzicii electronice, drept dovadă numeroasele colaborări alături de artiștii precum Martinez Brothers, Felix Da Housecat sau Steve Bug. Intrarea la Romexpo- 50 de lei.

Duminică, 19 martie

Nightlosers (foto) are concert acustic la Clubul Ţăranului, de la ora 21.30. Grup înființat în 1994, cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întâmplător pe o scenă. În cei peste 20 de ani de existență Hanno Höfer & Co. au concertat la festivaluri din mai toate țările din Europa, dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor „Bețivan Ratat” și „Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească și românească).

Ceainaria ARTea, ne invită, de la ora 19:00, la o seară aparte, cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) si Alexandru Burcă (pian).Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22). Suport artistic: 25 de lei

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră