Unde mergem ? Concerte din weekend

27 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem ? Concerte din weekend

Vineri, 27 ianuarie

O nouă ediție Metalhead Awards va avea loc în zilele de 27 şi 28 ianuarie, la Arenele Romane(cort încălzit). Seara de vineri va fi dedicată alternativ-ului, iar cea de sâmbătă iubitorilor de metal. Program Metalhead Awards- 27 ianuarie ,Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, Coma, Alternosfera, 28 ianuarie, Between Colors, Bucovina, Sirenia, Delain. Bilete Gala Alternative-Golden Circle - 70 lei, Acces General - 45 lei. Bilete Gala Metalhead-Golden Circle - 90 lei, Acces General - 60 lei

Trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei, lanseaza primul album din cariera cu un concert de zile mari la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30. Fameless are deja la activ 3 concerte la Hard Rock Cafe, toate adunand fani din toata tara, iar evenimentul din 27 ianuarie se anunta a fi unul deosebit, de vreme ce marcheaza probabil cel mai important pas de pana acum in evolutia trupei. Tudor Chirilă, Dan Byron, Cornel Ilie și Teodora Buciu sunt invitații speciali ai concertului de lansare! Albumul va contine 10 piese, compuse de cei patru membri in perioada august 2015 - martie 2016 si slefuite de-a lungul multor sesiuni de studio, care dureaza deja de cateva luni. Acest prim material discografic va include si cele doua piese deja cunoscute publicului, "Show Me How to Live" si "For the Love of God", cea din urma avand deja un intreg istoric de difuzari la radio-urile romanesti. ‚"Ne bucuram foarte mult ca putem anunta, in sfarsit, data de lansare a albumului nostru. Suntem foarte incantati de material, am muncit considerabil la el si am investit multa energie si traire in acest prim disc. Stim ca si fanii nostri il asteapta de ceva timp, asa ca ne pregatim, cu toate motoarele la maxim, sa le aratam ca rabdarea lor a meritat. 27 ianuarie, Hard Rock Cafe!" - Fameless". Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua magazinelor partenere la următoarele preţuri: VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), acces general: 35 de lei, cu loc la masa in sala, fără loc: 35 de lei

Cu un sound ce îmbină mai multe stiluri într-un mix elegant, Cuantune revine la Clubul Țăranului, ora 22.00, pentru a da startul unui an de inovație muzicală. Delectându-ne auzul și imaginația cu ritmuri de nu-jazz și electro- swing, trupa aduce o nouă paletă de nuanțe muzicale, cu influențe trap și future-soul. Veți putea asculta în premieră noul single ”More than this", de pe EP-ul "Reflections", ce urmează a fi lansat anul acesta. Grupul e alcătuit din Elizabeth - voce, pian & synths, Mario Cruxfader - voce, turntable, samples & synths, Andreas Aron - bas electric. Invitat special: Paolo Profeti – Sax, Intrarea- 30 de lei.

De la ora 19.00, Folk Fericit la Spice By Ovidiu Mihailescu, cu Maria Gheorghiu. În clubul din Calea Victoriei nr.21-23, Maria Gheorghiu promite că “Incet dar sigur dezghețăm punțile.....am stat destul blocați între nămeți”

Club JamStage, de la ora 21:00 (Palatul Bragadiru, Calea Rahovei 147-153) prezinta: Danaga [Live Set / Cluj] + Breky [DJ Set / Afterparty], Groovmanescu vs. Cosian. [DJ Set, B2B / Afterparty], Happy Gutenberg [ DJ Set / Warm-Up]. Intrarea 15 lei [Bilete presale pe iaBilet.ro] sau 25 Lei la intrare in ziua evenimentului. Pentru rezervari mese, sunati la 0786.890.800 (după ora 14:00). Danaga (Daniel Aga) este un muzician din Cluj, cunoscut publicului pentru producțiile de pe prima compilație ‘Culese din Cartier’ editată de Subcarpați precum și albumului de debut ‘Am n-aripi’, o colecție de 17 povestiri despre alienarea omului contemporan, hipster și prea urban. Albumul, lansat în anul 2013, s-a bucurat de o primire bună de către public și a avut recenzii pozitive in revistele online Inspirationist.ro, Sub25 si Vice. De atunci a mai publicat o culegere de remixuri precum și un EP tribut Miles Davis și Donald Byrd (doi dintre trompetiștii sai preferați), toate putând fi descărcate gratuit pe site-ul danaga.bandcamp.com. Muzica sa este o imbinare de mai multe genuri, de la electronica la jazz, hip hop sau house, cu influente din folclorul romanesc si cel international, iar seturile sale includ atat elemente electronice (sintetizatoare, efecte) cat si acustice (fluiere, chitara) sau live sampling. A fost prezent pe scenele unor festivaluri importante, dintre care sunt de mentionat: Festivalul International de Folclor și Tradiții Cișmigiu, Amural - Brașov, Waha Festival, Green Sounds Festival - Herastrău, Midnight Sun - Vaeroy, Norvegia, Mekitburn - Brusells, Belgia. De asemenea a compus și mixat muzică pentru spectacole, performance-uri, animații și scurtmetraje, colaborând cu Teatrul Szigligeti din Oradea, Teatrul de stat Cluj, GroundFloor Grup - Fabrica de pensule sau CitiZenit - Arad.

La Stuf Vama Veche, de la ora 22.00 se anunţă o noapte albă la concertul Compania 7, care reinventeaza buna dispozitie de fiecare data cand are ocazia! Printr-un show nebun cu un concept inedit, in care imbinam momente de improvizatie cu muzica acustica, cover-uri dupa piese cunoscute și mai puțin cunoscute, dar antrenante in egala masura, romanesti si internationale, tot felul de genuri muzicale, de la pop la jazz, sunt interpretate într-o maniera à la Compania 7. Intrare liberă.

La Voltage Bar (Str. Iancu Cavaler de Flondor, nr 6), de la ora 21.00, avem Unplugged Night alaturi de Korsar, când dupa o saptamana de munca, oboseala trece cu siguranta cu muzica live si bere rece! Intrarea libera. Rezervari la 0773.924.897.

În clubul Centru,  la ora 21.30 începe concertul grupului Nuggers , Live, bineînţeles. Muzica include “elemente de garage rock n' roll band play raw, fast songs about booze, women and nonsense”. Intrare liberă.

Sâmbătă, 28 ianuarie

O nouă ediție Sonor are loc la World Trade Center, începând cu ora 20:00. Invitații sunt Chivu, Yellow, Golan și Moonlight Breakfast. Intrarea este 50 lei  (până pe 27 ianuarie) şi 60 de lei- în seara evenimentului, la intrare.

De la ora 20.00, Green Hours prezintă: Nickel & Rose (SUA), un duo din Milwaukee Wisconsin, alcătuit din Johanna Rose - vocal, upright bass şi Carl Nichols - vocal, chitară, care cântă “un original stil de blues şi jazz, ce include soul, americana, swing, muzică africană şi arabă.

De pe la zece seara si pana dimineata sunteti invitati in clubul Private Hell,  la o noua editie a Rockotecii cu Lenti Chiriac! Intrare liberă.

Primul concert  Jukebox al anului este în Tribute, “în aceeaşi notă de bună dispoziţie şi veselie, aşa cum ne ştiţi. Alături de noi, vor urca pe scenă două invitate speciale: Alina Crisan-Alinka (fosta componentă a trupei ASIA) şi Tinna (Cristina Dobrescu, fosta concurentă X Factor care, în prezent, colaborează cu Luft Records şi este vocal coach la Atelierul de Voce). Vă promitem o seară de sâmbătă incredibilă la Tribute, un Live în care vor răsuna cele mai îndrăgite hituri internaţionale pop-rock, retro, funk, rock 'n roll”.

Habanegra revine la ceainăria ARTea pentru o nouă seară de neuitat cu o muzică patimaşă: bolero, merengue, pasillo, tango, milonga sau vals creol.Grupul e compus din Ioana Ernea, Luis Angel Palomino Tuero, Raubel Torres Gonzalez, Gilberto Acen Ortega. Rezervari:0773303113

De la ora 23.00, Club Revenge (Centrul Vechi, Gabroveni 16) prezintă Love Me Tinder - It's a Match, sub deviza #MakeLoveNotJustSex. Muzică de calitate până dimineaţa

Prefix TM - Black Sabbath tribute band cântă la Yellow Club, de la ora 21.00.  Iată ce spun cei de la Prefix TM: “Revenim cu mult drag intr un loc deosebit de drag noua, Yellow Club Bucuresti cu piese din repertoriul legendarei trupe Black Sabbath. Daca ei au decis ca vor sa se retraga,noi am decis ca muzica lor trebuie sa fie ascultata live in continuare. Este o placere si o experienta fiecare moment in care le canti muzica. Vineri 27 ianuarie, vom aduce in fata voastra un numar destul de mare de piese Sabbath doar din era Ozzy, piese ce au consacrat Sabbathul, acestea fiind cantate pe marile scene ale lumii timp de... 48 de ani (48 ?! o viata de om, sper ca am calculat bine)”. Prefix TM, un nume ce a luat nastere pe la sfarsitul anilor 70, insa reactivat de circa 3 ani de Ban Eduard, chitaristul actualei formule si fiul raposatului Ban Iulian, cel care a dat nastere acestui nume. Prefix TM, singura trupa tribut Black Sabbath a momentului in Romania, face parte din Asociatia Prefix TM Brasov - Atelierul de Muzica. Intrare liberă.

Duminică, 29 ianuarie

La Ceainaria ARTea, de la ora 19.00 cântă Zoltan Butuc, care este “cu siguranță omul și vocea care trebuia să apară de atâta timp la noi. Fără el nu se poate, cu el nu ai nici o șansă. Ascultându-l ești condamnat iremediabil la poezia și cântecul lui". (Paul Mustață, muzician).Rezervari: 0773 303 113. Intrarea- 30 de lei

La Puro & Bio (Str. Ion Campineanu nr. 20), de la ora 19.00, “concert fado portugues cu Ambra”. Rezervări la  0720 072 260.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră