Unde mergem? Concerte din acest weekend

23 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 23 decembrie

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna susţine la Sala Palatului un spectacol mult mai aproape de sarbatoarea magica a Craciunului, un dar elegant pentru cei dragi, de la ora 20.00. Ce poate fi mai frumos inainte de Craciun decat un concert de gala alaturi de celebra orchestra vieneza, cea care in fiecare an, de 1 ianuarie, patrunde cu optimism si stralucire in inimile si casele oamenilor.

Travka (foto) revine în Control Club (str. Constantin Mille nr. 4), de data aceasta pentru un concert în formulă electro-acustică, ce va începe după ora 21.00. Intrarea 40 de lei.

La Green Hours avem Romanian Christmas Jazz cu Florin Răducanu – pian şi Mihai Sebastian - saxofon tenor & flaut. O serată muzicală tematică, anuală, pe care pianistul/compozitor Florin Răducanu a demarat-o prin publicarea, în 2015, la editura GrafoArt, a culegerii de "Colinde româneşti rearmonizate și aranjate pentru pian". Cei prezenţi la concert vor intra în lumea liberă a improvizaţiei de jazz, cea care va construi o punte între colindele româneşti și cele americane. Cunoscute colinde americane, precum "Christmas Song", vor sta alături de cele româneşti, precum "O, ce veste minunată " sau "Trei crai de la răsărit" - subliniind astfel spiritul "concordia" al Crăciunului... muzical. Intrarea generala este 30 de lei şi 15 lei pentru studenții & pensionari.

La Godot Cafe Teatru, de la ora 22.00, are loc concertul Have Yourself a Merry Little Christmas, cu Irina Sârbu – voce, Puiu Pascu – pian, Ciprian Parghel – bass, Tudor Parghel – tobe. Intrarea 40 de lei.

În Parcul Sebastian se desfăşoară Concertul Remeber Cenaclul Flacăra, cu Andrei Paunescu și invitații săi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Dinu Olarasu, Magda Puskas, Vlady Sateanu, Tase - Tanase Ionel, trupa Totusi şi alţii. Intrarea este libera

În H, de la ora 21.45 are loc a treia ediție Christmas Rock, invitații speciali ai serii fiind Cristi Minculescu și Iris. Biletele sunt 50 de lei, (cu loc la masă, în fața scenei), 35 de lei (acces general, cu loc la masă) şi 25 de lei (părțile laterale, cu loc la masă) - 25 lei. Iris va urca pe scenă în formula Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

Spitalul de Urgenţă cântă de la ora 24.00 în clubul Beluga Music. Dan Helciug and Co vor interpreta melodiile care i-au făcut celebri precum "Trăiască Berea", "Bici my mother", "Lautarii" și "Ori la Bal, Ori la Spital". Se anunță o seară de urgență. De la ora 22:00 DJ -ul clubului dă startul petrecerii. Intrarea libera.

Sâmbătă 24 decembrie

În Private Hell, de la ora 22.00, are loc ultima editie din acest an a Rockotecii cu Lenti Chiriac. Aceasta va fi dedicata lui Lemmy Kilmister, nascut pe 24 decembrie 1945 şi decedat pe 28 decembrie 2015. Vom asculta mult Motorhead si alte proiecte ale acestuia, multe piese nemuritoare iar bautura si distractia vor fi la ele acasa.

La Târgul de Crăciun din Piata Constitutiei, la ora 20:00 avem concertul Alifantis & Zan.

Duminică 25 decembrie

La Fri Kultur aka Trei Betivi, din Vasile Lascar nr. 66, avem un playlist cu muzică care ia Crăciunul peste picior, pentru că sărbătorim la bar Anti-Crăciunul. Așa că, ai fost cuminte anul ăsta? Ți-ai ascultat părinții, soțul, soția, amanta? Ai ajutat bătrânicile să treacă strada? Nu mai contează! Moșul a băut deja toți banii de cadouri. Fă și tu ca el! Vino alături de noi duminică, 25 decembrie, la barul Trei Bețivi. Avem bere mai rece decât temperatura de afară, în caz că vinul fiert te va încălzi prea tare. Iar dacă ai inima de gheață, ți-am pregătit și peste 10 ore de muzică în spiritul anti-Craciunului ca să te dezmorțești.

În True Social Club, de la ora 22:00, petrecem între prieteni cu muzici de acasă. Zavera va fi gazda noastră muzicală, artiștii au pregătit o colecție de cântece reinterpretate din folclorul românesc și cel balcanic. Vă așteptăm pe Covaci 19, Crăciunul e mai frumos între prieteni! De la 22.00, DJ Ollo încălzește atmosfera. Info & Rezervări: 0727.488.087. Intrarea este liberă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră