"Un Alt Format” este noua piesă Iris !

17 Iul 2020 | scris de Alex Revenco
"Un Alt Format” este noua piesă Iris !

Grupul Iris – Nelu Dumitrescu a lansat un nou single intitulat “Un alt format” fiind de la începutul despărțirii de foștii colegi formația creativă, ce compune piese noi și duce steagul mai departe. Piesa a fost compusă și înregistrată în perioada pandemiei, lucru care se reflectă în versurile și mesajul melodiei, acestea fiind realizate de către Eliza Manda. Mai mult decât atât, „Un alt format” este rezultatul unei fructoase colaborări virtuale cu doi artiști suedezi, Jan Kennet Bingegard și Jan Lund. 
Videoclipul melodiei „Un alt format” a fost realizat de Ionuț Trandafir si poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=xmLNHCCs014

„Distanțarea socială și evenimentele care constituie acum realitatea noastră ne-au făcut să reflectăm asupra trecutului, asupra lucrurilor pe care le luam de bune și nu le apreciam la adevărata lor valoare. Regulile jocului sunt acum altele și e important să ne adaptăm, nu să ne împotrivim. Lucrurile evoluează, fie că vrem noi sau nu.” – a declarat fondatorul și liderul formației IRIS – Nelu Dumitrescu.

Membrii trupei s-au întâlnit la sala de repetiții imediat ce acest lucru a fost permis și au început să contureze noua melodie. Au urmat vizitele la studio pentru înregistrarea piesei, iar la finalul lunii iunie a fost filmat videoclipul. Toate acestea au decurs cu prudență și respectând pe cât posibil toate regulile pentru ca nimeni să nu fie expus riscului îmbolnăvirii.

Streaming / download link: https://IRIS-NeluDumitrescu.lnk.to/UnAltFormat

Single-ul Un alt format va fi inclus in setlist-ul următoarelor concerte pe care trupa IRIS – Nelu Dumitrescu le va susține în aer liber în această vară. Calendarul evenimentelor este disponibil pe pagina de Facebook a trupei.

Contact IRIS – Nelu Dumitrescu:

Facebook: https://web.facebook.com/iris.neludumitrescu

Web: https://trupairis-neludumitrescu.ro

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră