The Mono Jacks ne-a lasat tablou.Video

26 Mai 2015
The Mono Jacks ne-a lasat tablou.Video
Grupul The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an si jumate, timp in care Doru Trăscău (voce, chitară), Alexandru Tomescu (bass), Dragoș Strat (chitară) si Mihai Popescu (tobe) au repetat, au compus si in cele din urma au definitivat, pana acum, doar piesa “Tablou”. Primul lor concert are loc pe 28 mai, in clubul Control iar grupul sibian The Noise va canta in deschidere.

Iata ce spune Doru Trăscău: "Cele mai bune cantece sunt cele scrise din ce am trait, din ce-am simtit; și la bucurie și la nervi. Poti sa le spui amintiri, sau emotii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta in care le-am pastrat a tot crescut in timp, ca o colectie.

Fiecare din noi a tot adunat franturi si inceputuri de piese iar cand ne-am unit in formula noua si colectiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise si mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunti de neuitat, altele la care doar s-a visat. Punem pe tava tot." Vezi mai jos noul videoclip “Tablou”:

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră