The Mono Jacks cântă în deschiderea concertului The Temper Trap

24 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
The Mono Jacks cântă în deschiderea concertului The Temper Trap

Pe 21 februarie, australienii de la The Temper Trap susțin primul lor concert în România, la Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3) iar în deschidere sunt invitați să cânte The Mono Jacks.  

The Temper Trap se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Pe lângă București, turneul lor internațional cuprinde alte orașe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona și Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.

The Mono Jacks s-a înfiinţat în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, trupa având un debut excelent cu primul disc Now In Stereo. În timp, a reuşit o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. Cel mai recent single, „Drumul”, a fost lansat în această vară și beneficiază de un videoclip regizat de Dragoș Ometiță.

Nu ratați așadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marți, 21 februarie, la Fratelli Studios din București, iar în deschidere va cânta The Mono Jacks. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe www.iabilet.ro şi în magazinele partenere.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră