Stone Sour, în concert la Arenele Romane (video)

23 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Stone Sour, în concert la Arenele Romane (video)

Marti, 26 iunie, Metalhead va invita la Arenele Romane din Capitală pentru un show cu americanii de la Stone Sour.

Înfiinţat în 1992, grupul, ce a vândut peste 2 milioane de albume, îi are în componenţă pe Corey Taylor (solist vocal, chitară -solist si la Slipknot), Josh Rand (chitară), Roy Mayorga (tobe), Jimmy Chow (bass) si Christian Martucci (chitară).

De-a lungul carierei, grupul a fost de trei ori nominalizat la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de alternative metal din lume iar piese precum "Throgh Glass", "Bother" sau "Tired au devenit rapid hituri si au urcat pe primele pozitii in topurile muzicale din intreaga lume. Cel mai recent material, "Hydrograd" ne-a surprins in cel mai placut mod posibil si a fost foarte bine primit de catre fanii grupului, dar si de presa de specialitate. Albumul a fost lansat pe 30 iunie via Roadrunner Records si a castigat premiul pentru Hard Rock Album of The Yeard la Premiile Loudwire.

Biletele la Stone Sour se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere la următoarele preţuri-  Categoria A: 175 de lei, Categoria B: 155 de lei, Categoria C: 110 de lei - pana pe 26 iunie,  Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei - la intrare. Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, Categoria B: fără loc, în fața scenei. Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K si E (adica sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus in vanzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort.

Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul si in categoriile B si C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul si in Categoria C. Fanii care au bilet in categoria C pot sta doar in categoria C. Categoria C are si locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai putin K si E unde este categoria A) dar pot sta si in picioare in spatele categoriei B. Gardul care separa categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scena.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc in aer liber. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Vezi mai jos Stone Sour, cu videoclipul piesei TIRED

https://www.youtube.com/watch?v=AhiIZKaRixs

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră