Steven Tyler: " în 2017, ultimul turneu Aerosmith" (video)

07 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Steven Tyler:

Solistul Steven Tyler a declarat recent că Aerosmith se gândește ca ultimul turneu să aibă loc în 2017. Grupul nu a luat încă o decizie finală, privitor la cum își va termina prodigioasa carieră, de 46 de ani, în urma faptului că Tyler, în ultima vreme, s-a concentrat asupra albumului solo.

Turneu de rămas bun sau un nou album
Tyler a spus revistei Rolling Stone: „Între lunile mai și august am 30 de concerte, așa că în 2017 voi pleca în turneu cu Aerosmith. Probabil va fi ultimul nostru turneu. Mai sunt două grupuri care încă au în componență membri originali, noi și Rolling Stones. Sunt recunoscătot pentru asta. Sunt încântat de orice am face, un turneu de rămas bun sau să înregistrăm un nou album”.

Perry nu a fost de acord cu albumul solo al lui Tyler
Inițiativa lui Steven de a înregistra solo, un album country, l-a determinat pe Joe Perry să facă mai multe comentarii negative, ce au declanșat un nou „război” al vorbelor, între cei doi compozitori de la Aerosmith. Acum însă, Tyler a spus: "Eu chiar nu pot să fac ceea ce fac acum, dacă nu e pe placul lui Joe. N-aș fi fost nicăieri fără acești tipi, așa că le sunt cât se poate de recunoscator."

Alte stiri din Muzica

Ultima oră