Speranţe pentru fanii Guns N’Roses. Slash a spus că e din nou prieten cu Axl

23 Aug 2015
Speranţe pentru fanii Guns N’Roses. Slash a spus că e din nou prieten cu Axl
Se ştie că, în anii 90 şi 2000, de fiecare dată când era vorba despre o posibilă reuniune, Slash răspundea cu niciodată să nu spui niciodată. Într-un recent interviu acordat la Aftonbladet TV, în Suedia, Slash a declarat că el şi Axl au hotărât să lase vechile divergenţe la o parte şi sunt din nou prieteni.

Slash nu a mai cântat cu Guns N’Roses din 1993, când ultimul lor turneu împreună a luat sfîrşit la Buenos Aires. De atunci, el a fost întrebat în repetate rânduri dacă grupul se va reforma în formula originală, în ultimul timp spunând că “întrebarea este idioată şi îl enervează”. Dacă Slash e bine merci cu grupul său, nu acelasi lucru putem spune despre Axl.

Pe lângă o producţie discografică ruşinoasă (un singur album în peste 20 de ani), concerte rare şi de multe ori cu probleme, anul acesta formaţia sa se dezintegrează, din lipsă de activitate. În urmă cu o lună chitaristul Guns N’ Roses, DJ Ashba a anunţat plecarea pentru a se concentra asupra proiectului Sixx:A.M., împreună cu Nikki Sixx. El l-a părăsit pe Axl aproape imediat după Ron “Bumblefoot” Thal, celălat chitarist.


Alte stiri din Muzica

Ultima oră