Solistul Rammstein a lansat videoclipul "Praise Abort". VIDEO

29 Mai 2015
Solistul Rammstein a lansat videoclipul
 Solistul Rammstein a lansat videoclipul “Praise Abort”. VIDEO  

Un nou proiect muzical, intitulat Lindemann, este cel format din vocalistul grupului Rammstein, Till Lindemann si multi-instrumentistul Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy). Cei doi au lansat pe 28 mai “Praise Abort”, un videoclip spectaculos, incarcat de elemente de un grotesc comic.

Till Lindemann a spus: <“Praise Abort” este menita sa socheze. Spune povestea unui tata care are multi copii si care se plange de cat de mult il costa sa intretina o familie numeroasa. Este amuzanta si socanta in acelasi timp. Am un prieten care are sapte copii si cand a ascultat-o e exclamat: “Asta-i piesa mea! Mai pune-o o data!”>.

Till si Peter Tagtgren au devenit curand prieteni buni. Intr-una din vizitele lui Lindemann in Suedia, cei doi s-au intalnit si au luat masa impreuna dupa care s-au gandit ca ar fi o idee buna sa se intreaca la baut shot-uri de Jagermeister. <Till m-a distrus in seara aia. Imi tot zicea: “Inca un shot si gata” pana cand mi s-a facut rau>, isi aminteste Tagtgren. Alta data s-au intrecut sa vada cine poate tine mai mult mana deasupra unei lumanari care arde. Till a marturisit ca simtea cum miroase a piele arsa si ca i-au fost necesare doua luni pentru a-i disparea cicatricea.

Albumul de debut “Skills in Pills”, ce urmeaza sa apara pe 26 iunie la Warner Bros, contine urmatoarele piese: “Skills In Pills”, “Ladyboy”, “Fat”, “Fish On”, “Children Of The Sun”, “Home Sweet Home”, “Cowboy”, “Golden Shower”, “Yukon”, “Praise Abort”.
Ai mai jos videoclipul "Praise Abort" si o ora de muzica din noul album !



 

 




 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră