Serile ARTmania, program pe zile/ ore

22 Iul 2021 | scris de Alex Revenco
Serile ARTmania, program pe zile/ ore Galerie foto (2)

În weekend-ul 23 – 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitaţi să se bucure de o atmosferă de festival, de activităţi alternative şi de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe româneşti în cadrul „ARTmania Evenings”.

Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat condiţiilor de siguranţă şi de igienă impuse de contextul actual şi este organizat din dorinţa de a oferi susţinere artiştilor şi de a recrea, pe cât posibil în condiţiile de acum, ambianţa de festival cu care ARTmania şi-a obişnuit fanii în ultimii 15 ani.

Abonamentele sunt în vânzare pe www.artmaniafestival.ro la preţul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc. Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opţiunea de a lua bilete pe zile la preţul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc./ per zi de eveniment.

Program

23 iulie: acces public- 18.00- 19.00

19.30- 20.30 White Walls (foto 1)

20.45- 22.00 Implant pentru Refuz (foto 2)

24 iulie: acces public- 17.00- 18.00

18.00-19.00 RoadKillSoda

19.30- 20.30 Taine

20.50- 22.00 Dirty Shirt

25 iulie: acces public 18.00- 19.00

19.30- 20.30 Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut

21.00- 22.00 Opera rock LUCEAFĂRUL

Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanţilor de a-şi petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

Fanii interesaţi de întregirea colecţiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania în care vor găsi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Detalii complete despre activităţile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings aici

Lounge dedicat lecturii si targ de viniluri si CD-uri, powered by Carturesti

Pasionatii de lectura si de muzica sunt asteptati cu o selectie de carti din zona muzicala, alaturi de titluri bestseller si de carti pentru copii, imbogatite de o oferta variata de viniluri si CD-uri cu care sa-si completeze colectiile.

Atelier de lectura pentru cei mici 

In lounge-ul Carturesti, cei mici sunt asteptati la doua sesiuni de lectura special gandite pentru a-i conduce pe taramurile povestilor si ale imaginatiei cu ajutorul a doua titluri foarte indragite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilariei” si „Tup – imposibil e doar un cuvant”.

Atelier de origami 

In cadrul atelierelor de origami, tinerii participanti vor afla de la membri ai echipei Carturesti care au studiat japoneza ce inseamna „origami” si cum a aparut aceasta arta, vor invata cum sa faca flori, animale precum cocori, iepuri sau broscute si cum sa aduca la viata personajele din cartile care vor fi citite in cadrul sesiunilor de lectura. 

Teatru 

Pasionatii de teatru vor avea ocazia sa vizioneze piesa „Intai, saruta-ma”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus si jucat de Teatru sub luna. Piesa, care conduce audienta pe un drum plin de suisuri si coborasuri la nivel afectiv.

Despre piesa: aparent duce o viata banala, incearca sa isi aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun il sustine dar isi doreste ca acesta sa intalneasca o fata, sa se aseze la casa lui. Totul se schimba cand in viata lui apare vecina de la doi, care ii arata cum sa iubeasca. Dar, cum orice poveste nu poate fi doar banala, finalul ne dezvaluie ce se ascunde in spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intima prezentand comic iubirea si subliniind importanta pierderii cuiva drag.

Teatru de papusi interactiv pentru pitici

Copiii vor intra in lumea magica a povestilor cu ajutorul pieselor de teatru educative si interactive „Scufita Rosie” si „O lume cu fire”, piese cu papusi, marionete, mascote si actori, scrise, regizate si adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Teatru de improvizatie cu Urban Impro

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive si momente comice marca Urban Impro - mai mult decat o trupa de improvizatie, este chef de viata si distractie.

Mechandise la ARTmania shop

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings”

Pentru a putea intra în spaţiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanţii trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alaturi de un act de identitate si de unul dintre documentele de mai jos:

-Certificat de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

-Test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 cu rezultat negativ a carui valabilitate sa nu depaseasca 72 de ore de la momentul testarii

- Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore inaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de catre laboratoare de analize medicale acreditate)

 - un buletin/ carte de identitate prin care sa poata fi dovedita apartenenta dovezii de vaccinare/ testului.

De asemenea, persoanele care doresc sa participe la eveniment, dar nu au reusit inca sa se testeze, vor avea, la Quantic Club, posibilitatea de a-si face cate un test rapid realizat de personal specializat, test in valoare de 30 de lei/ buc.

Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului ca sunt sanatoase) vor putea apoi intra in perimetrul evenimentului daca au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizata la Quantic Club vineri (9:00 – 18:00), sambata (12:00 – 18:00) si duminica (12:00 – 18:00).

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră