S-a lansat un nou single de pe CD-ul tribut Goodbye to Gravity

06 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
S-a lansat un nou single de pe CD-ul tribut Goodbye to Gravity

„Horizons”, in interpretarea supergrupului Nightshadows Lament, alcătuit din membri din My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts si Green Carnation, este un nou single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity.

Proiectul este unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Acesta poate fi gasit in magazinele Carturesti, Humanitas, Muzica, precum si online pe eMag.ro si Getmusic.ro. Din afara Romaniei comenzile se pot face la http://smarturl.it/TributeGTG-PHD.

Componenta Nightshadows Lament: Kjetil Nordhus (Green Carnation / Tristania / Subterranean Masquerade) – voce, Shaun MacGowan (My Dying Bride) – chitara, keyboards, Thomas Emil Jakobsen (Apoptygma Berzerk / Animal Alpha / Mortiis) – tobe, Danny Lambert (Hellbound Hearts) - bass.

Nightshadows Lament a inceput ca un proiect doom/black metal in 2005 cu muzica scrisa de Shaun MacGowan si avand mai multi vocalisti pe EP-urile ‘Isolophobia’ si ‘Prayers Gone Unheard’. Grupul a hibernat pana in 2016, cand a “reinviat” pentru acest album tribut. Shaun a declarat: “Desi nu auzisem de Goodbye to Gravity inainte de octombrie 2015, am avut placerea sa cant in Romania de multe ori si sa cladesc multe prietenii. Este foarte trist ca un astfel de incident sa se intample la orice fel de eveniment muzical, si este cu atat mai dureros ca totul s-a intamplat in scena in care noi activam si in care avem foarte multi prieteni. Speram ca reinterpretarea noastra a melodiei “Horizons” sa fie un onorabil tribut adus trupei Goodbye to Gravity si tuturor celor afectati de tragedie.”


Piesa „Horizons”, ce poate fi ascultată mai jos, a fost inregistrata si mixata de Kenneth Lykkas la Head Disco Studios si masterizata de catre Luculescu Alin Gabriel.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră