ROCKOLINDE SIMFONIC cu CRISTI MINCULESCU & IRIS, Felicia Filip și Adrian Naidin

20 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
ROCKOLINDE SIMFONIC cu  CRISTI MINCULESCU & IRIS, Felicia Filip și Adrian Naidin

Așadar, vocea de succes a rock-ului românesc din toate timpurile, CRISTI MINCULESCU și legendara trupă IRIS, alături de soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin și Orchestra Sinfonia București sub bagheta dirijorului Florin Totan, vor urca pe scena Sălii Palatului din capitală în  data de 22 decembrie, începând cu ora 20:00, pentru a cuceri audiența cu încă un concert memorabil intitulat, ROCKOLINDE SIMFONIC.

După 15 ani de la concertul ”Athenaeum Live”, ROCKOLINDE SIMFONIC poate fi definit ca un concert festiv, o reeditare a celui mai apreciat concert rock-simfonic susținut de trupa IRIS împreună cu soprana Felicia Filip.

Ineditul concertului Rockolinde Simfonic va fi completat de momente muzicale remarcabile, oferite de binecunoscutul violoncelist Adrian Naidin, acompaniat de band-ul său format din Ionuț Micu – tobe, Andrei Bălașa- chitară și Mircea Muntenița - bass . Timp de aproximativ două ore, spectatorii  vor păși în lumea IRIS. Vor trăi momente emoționante și se vor putea bucura din plin de interpretările pieselor de colecție selectate pentru acest show.  

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 175 lei, Cat.I – 150 lei, Cat.II – 115 lei, Cat.III – 75 lei și Cat.IV – 50 lei. Acestea pot fi procurate de la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj.2), Diverta, Flanco și online prin  www.ticketnet.ro,  www.myticket.ro, www.bilet.ro sau www.iabilet.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră