Reguli de acces la Fire In The Park Rock Fest. Programul pe ore

16 Sep 2015
Reguli de acces la Fire In The Park Rock Fest. Programul pe ore
Vineri, 18 septembrie, la Halele Carol din Bucureşti, Fire In The Park Rock Fest îşi deschide porţile  pentru a sărbatori cum se cuvine 15 ani de Fire Club. În ambele zile, accesul se va face de la ora 14.00, urmand ca programul concertelor sa înceapă la ora 16.00 şi să se încheie in jur de ora 3.00 dimineaţa. Organizatorii roagă pubicul să nu vină la festival cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele.

Este permis accesul cu aparte foto de orice tip dar şi cu lanţuri, brăţări sau orice fel de accesorii vestimentare din această categorie. Paza va fi asigurată de cei de la Blackhawk Security, care au o vastă experienţă a concertelor rock şi metal. Accesul in spatiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singura data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata festivalului.  Atât posesorii de abonamente, cât şi cei cu bilete de o zi vor primi o brăţară la intrare, fiind interzisă scoaterea ei de la mână (taiere, rupere, etc).

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, va exista un food court amenajat dar şi un punct de vânzare pentru merchandise, powered by Dark Side Merch Division. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi sau un adult, posesor al unui bilet valid. Adresa festivalului : Halele Carol, str. Dr. Constantin Istrati nr. 1, sector 5, Bucureşti, tramvaie 7, 47, autobuz 232. Programul festivalului poate fi consultat mai jos. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră