Reactii la disparitia lui BB King (1925-2015)

15 Mai 2015
Reactii la disparitia lui BB King (1925-2015)
Cel care a intrat atat in Blues Foundation Hall of Fame cat si in Rock And Roll Hall of Fame a fost recompensat cu cincisprezece premii Grammy, ultimul fiind in 2009, la categoria Traditional Blues Album- “One Kind Favor”. BB King nu a fost doar Regele Blues-ului ci si mentor pentru o multime de chitaristi, ce-l include pe Eric Clapton. Iata primele reactii dupa disparitie:

Buddy Guy: “BB King a fost cel mai mare om intalnit in viata mea. Tonul chitarei sale, modul in care atingea corzile a fost ceva nou pentru intreaga suflare a chitaristilor din intreaga lume. El putea sa fie atat de tandru incat nu era nevoie sa faca show. Mi-a fost cel mai bun prieten si tatal tuturor.”

Lenny Kravitz: “BB, oricine poate canta o mie de note dar niciodata nu va putea exprima ce transmiteai tu cu una singura”

Richie Sambora (Bon Jovi): " Prietenul meu si legenda BB King a incetat din viata. Sunt atat de trist, a fost atat de bun cu mine. Ne-am pierdut Regele. Dragostea mea si condoleante familiei sale”

Gene Simmons (Kiss): “Foarte trist. BB King. Odihneste-te in pace.”

Hugh Laurie (Dr. House): “Oh, Doamne ! BB King. Sa lasam vremurile triste sa se rostogoleasca”

Ringo Starr (Beatles): “Dumnezeu sa-l aiba in grija. Pace si dragoste familei sale.”

Wu Tang Clan : “Creator de hituri, bluesman, legenda. Regele a plecat dar emotia ramane. Odihneste-te in pace. Pace.”

Bryan Adams: “Odihneste-te in pace BB King. Unul dintre cei mai buni chitaristi de blues din toate timpurile. Poate cel mai bun. “

Kelly Clarrkson: "Cand l-am ascultat prima data pe BB King- canta "The Thrill is Gone"- mi s-au umplut ochii de lacrimi."





Alte stiri din Muzica

Ultima oră