Queen & Adam Lambert, pentru prima data in Romania!

26 Noi 2015 | scris de Alex Revenco
Queen & Adam Lambert, pentru prima data in Romania!

Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai gazduit in trecut show-urile unor artisti internationali celebri precum Bob Dylan sau Sting. Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro.

Dupa o prima aparitie impreuna, in 2009, in finala show-ului American Idol, urmata de o reprezentatie memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit intr-un timp foarte scurt o prezenta nelipsita din formula live a trupei Queen, alaturi de care a sustinut numeroase concerte si show-uri televizate in perioada 2012-2013.

In 2014 a avut loc un turneu spectaculos in Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul caruia Queen + Adam Lambert au primit titlul Trupa Anului in cadrul celei de-a 10-a editii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votata totodata drept Cea Mai Buna Trupa Live a anului, in cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock.

Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.

2015 a insemnat un alt turneu sold out, artistii bifand de aceasta data 10 tari de pe continentul european: Marea Britanie, Franta, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elvetia, Cehia si Polonia.

La finalul acestei noi serii de concerte, Queen inregistra un adevarat record: 67 de concerte sold out in mai putin de un an. „Queen si Adam Lambert au livrat doua ore de senzatii pure direct catre inima norocosilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se intampla!” a scris Brisbane Times.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră